Meny
 
toppbilde kaja-maries black friday-favoritter

Kaja-Maries Black Friday-favoritter!

Vår nye Influencer og bidragsyter Kaja-Marie har plukket ut sine Black Friday-favoritter som du finner hos oss, samt at hun deler sine beste shoppingtips på denne store dagen! Husk at vi holder åpent 07-24 på fredag 23/11.

Kaja-Marie’s beste shopping tips

Når det kommer til shopping på Black Friday er planlegging noe av det viktigste for å ikke sløse både tid og penger. Mitt første tips er å skrive en liste over alt du skal kjøpe denne dagen, da unngår du kjøp som ikke var planlagt og som kanskje ikke var noe du trengte. Det er perfekt å handle julegaver på en dag som denne, både til dine nærmeste og til deg selv!

 

Be om alle juleønsker i forkant! Skriv deretter liste og undersøk dagen før, så godt det lar seg gjøre, hva de ulike butikkene kommer til å kjøre av tilbud. Planlegg også hva som er viktigst, og gå til den butikken først. Deretter anbefaler jeg å ha en liste over de neste butikkene du skal i, og holde deg til den. På denne måten er du mest effektiv, får mest for pengene og får (forhåpentligvis) kjøpt alt du er ute etter - og kanskje litt til.

 

Her er mine favoritter under årets Black Friday her på Ski Storsenter:

 

3 for 2 hos Bjørklund

Fra venstre: Together-armbånd fra ByBiehl, kr 1199,- / Wilmington lady klokke fra Gant, kr 1898,- / Astrid smykke fra ByOlea, kr 298,-

-25 % på hele butikken hos VITA

Fra venstre: Essie 516 Nailed It, kr 139,- / Ole Henriksen nattkrem, kr 595,- / Korres Wild Rose vitamin c serum, kr 399,- / Garnier Micellar Cleansing Water, kr 59,-

Priser før rabatt

 

 

 

 

-25 % på alle varer hos Lindex

Fra venstre: Palettskjørt, kr 499,- / Brun veske, kr 299,- / Genser, kr 399,- 

Priser før rabatt.

-20 % på alle varer hos Bianco

 

Fra venstre: Sneakers, kr 899,95 / Røde sko, kr 999,95 / Boots, kr 749,95

Priser før rabatt.

 

Happy shopping!

 

 

 

Sist endret - 22 november 2018