Meny
 
toppbilde kaja-maries favoritter til nyttårsantrekket

Kaja-Maries favoritter til nyttårsantrekket

Årets største fest nærmer seg, og enten du skal på en noe roligere middag og nyte årets siste dag eller på fest, så må antrekket være på plass. Kaja-Marie har vært en tur innom oss og funnet sine favorittantrekk til den store dagen. Kanskje du blir inspirert?

Paljetter

Jumpsuit fra Bik Bok, kr. 499,-

 

Paljetter er alltid en sikker vinner på nyttårsaften, og det er nok uten tvil min favoritt på årets største festdag! Det er jo ingen dag i løpet av året (bortsett fra kanskje bursdag) hvor paljetter er mer riktig enn nyttår. Under ser dere noen flere av mine paljettfavoritter som dere finner på Ski Storsenter!

 

Fra venstre: Kjole fra Bik Bokkr. 699,-, topp fra Gestuz hos Companys, kr. 1499,-, skjørt fra Gestuz hos Companyskr. 1799,-, skjørt fra Lindexkr. 499,-

 

Duse pasteller

 

Kjole fra Day Birger et Mikkelsen, kr. 2300,-

 

Jeg er stor fan av farger, og like mye til vinteren som til sommeren. Derfor er det noe jeg gjerne kler meg i til finere anledninger også, og pasteller er nok min favoritt. Kjolen over er i en dus rosa farge, og med lange ermer blir den med en gang litt mer vintervennlig. Ta et belte i livet og noen fine sko til, og du er klar for nyttårsaften!

 

Casual & komfortabelt

 

Body fra Gina Tricot, kr. 299,-, bukse fra Gina Tricotkr. 249,-

 

Om du liker å kle deg litt mer avslappet, men fortsatt være pyntet, så er antrekket over en av mine favoritter. En sort body med litt glitter på og behagelige bukser. Glitteret gjør at du er litt pyntet, men samtidig er det komfortabelt og kult. Ta på deg et par sorte boots til og du er klar!

 

Dressen

 

Fra venstre: sort og gull bukse fra Lindex, kr. 399,-, sort og gull jakke fra Lindex, kr. 499,-, rød bukse fra KappAhl kr. 399,-, rød blazer fra KappAhlkr. 599,-

 

En annen favoritt til festen er uten tvil dressen, eller et todelt sett med bukse og jakke, eller skjørt og jakke. Det er super fresht og kan enkelt styles til hverdags også, så det finnes flere bruksmåter. Til nyttårsaften ville jeg stylet det med en fin spagettitopp eller BH under, høye hæler og en fin veske. Deretter kan du ta den høyhalsede genseren og sneakers eller boots til hverdags.

 

Godt nytt år!

 

Sist endret - 19 desember 2018