Meny
 
kaja-marie poserer i speil med jakke fra byoung

Kaja-Maries jakkefavoritter

Det er fortsatt en stund igjen av vinteren, men noen av vårens nyheter har allerede begynt å ankomme butikkene. Vi har bedt Kaja-Marie plukke sine favorittjakker hos oss. De varmer, samtidig som de gir litt vårfølelse!

 

Siv, Personal Shopper på Ski Storsenter, om årets jakketrender:

 

Når det gjelder trender for vinterjakker og kåper vil jeg spesielt trekke fram to som jeg personlig liker veldig godt og ofte anbefaler til mine kunder:

 

  • Trench, som alltid er et sikkert kjøp med sin tidløse look. Den finnes i utallige varianter fra den klassiske ensfargede til rutete og i dyreprint.
  • Teddy/fuskepels er en kul variant som finnes både i kåper og jakker.

Begge kan styles fra en avslappet look med sneakers, via ankelboots til stiletter.

 

Kaja-Maries favoritter

 

Teddyjakke fra Bik Bok, 699,-

 

Teddyjakken har blitt en stor favoritt hver vinter de siste årene, og denne brune er superfresh. Slike jakker fungerer fint til jeans, så vel som kjoler og skjørt. Uansett hva du styler den med, vil den holde deg varm; du føler det som om du har pakket deg inn i en teddybjørn!

Kåpe fra Bik Bok, 799,-

Kåpe fra Designers Remix hos Companys, 4100,-

 

Kåpen er alltid en sikker vinner, og disse to har en fin lengde som holder deg varm, samtidig som fargene gir den fine vårstemningen. Disse kan også fint brukes til både kjoler, skjørt og jeans, og med tynnere plagg under utover våren.

 

Jakke fra b.young, 1199,95

 

Den fargerike jakken! Denne oransje gledessprederen får deg garantert i godt humør, og i tillegg til å holde deg varm, ser den kjempefresh ut. Dette er uten tvil en av mine absolutte favoritter!

Kåpe fra KappAhl, 1399,-

Kåpe fra Isabel Marant Ètoile hos Mani Studio, 4999,-

 

Den korte kåpen/jakken er kanskje litt kald fortsatt, men når den inneholder ull og man har flere lag under, kan det kanskje gå på de dagene det ikke er sprengkaldt. Den hvite fra Isabel Marant Étoile er helt fantastisk, og det merket er også helt nytt hos Mani Studio, vi anbefaler deg å sjekke det ut!

 

Sist endret - 06 mai 2019