Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

sunniva i julebordantrekket

Klar for julebordet med Personal Shopper

Siv, vår personal shopper, har gjort Sunniva og Torolf klare til årets julebordsesong. Begge var strålende fornøyde med resultatet, og kunne absolutt tenke seg disse antrekkene til julebordet.

Personal Shopper Siv jobber hver dag med å friske opp garderoben til oss vanlige. Nye kombinasjoner, farger eller snitt, som man kanskje ikke er vant med å bruke, er Siv ekspert på. Vi spurte Sunniva fra Mester Grønn og Torolf fra Army Shop om de ville bli kledd opp til julefesten, og det sa de begge ja til!

 

 

Komfortabel i petrol

Sunniva har sitt daglige virke hos Mester Grønn, og er en sporty og naturlig flott dame. Det er viktig for henne å føle seg vel, selv om hun skal pynte seg, og Siv valgte derfor en behagelig blazer og bukse med et litt avslappet uttrykk til henne, og satte det sammen med en fin topp med blomsterprint. Siden hun jobber med blomster ble dette en litt morsom del av antrekket.

Antrekket ble komplett med en kul veske og skoletter i en varm konjakkfarge, og med noen fine gulløreringer, som pynter opp uten at det blir for mye.

 

Siden Sunniva er lys i huden og har lyst hår, er det viktig at hun ikke bruker for sterke farger, da disse fort kan gjøre at hun ser lysere ut enn hun er. Petrolfargen på dressen kler henne godt, og fremhever de blå øynene hennes.

 

Neda fra The Body Shop la en lett, diskret makeup med en fin frisk farge på leppene, som passet fint til henne og antrekket.

 

Sunniva selv elsket fargekombinasjonen, og ikke minst at dressen var så utrolig behagelig å ha på seg. Hun følte at Siv fant stilen hennes, og at antrekket var spot on - for ikke å glemme den lekre vesken!

 

Blazer fra Ichi/b.young 499,95 / Bukse fra Ichi/b.young 399,95 / Topp fra Franca/b.young299,95 / Veske fra Marc Jacobs/Skonnord 4000,- / Øreringer GID/Mestergull 895,- / Skoletter fra Bianco 1499,95

 

 

Pologenser istedenfor skjorte

Torolf jobber til daglig hos Army Shop og er en kul mann som liker å kle seg litt røft og avslappet, noe som passer bra når han er på jobb.

 

Rutet blazer fra Jean Paul/Boys of Europe 2699,- / Jeans fra Henry Choice/Boys of Europe 999,- / Belte fra Boys of Europe 399,- / Pologenser fra Bertoni 599,- / Hanky/tørkle fra Bertoni 299,- / Boots fra Stockholm/DNA 1799,-

 

Siv valgte en rutet tweedblazer med pene jeans og en kul pologenser i en av høstens trendfarger, nemlig brunt. Fine boots og belte i samme fargetone som pologenseren gjør at antrekket får en fin helhet. Her kunne Torolf byttet til en pen skjorte og et par fine chinos hvis han føler for å være enda litt mer pyntet. Prikken over i'en er å pynte opp blazeren med et fint tørkle eller «hanky» i brystlommen.

 

Torolf sier at han er veldig fornøyd med antrekket, og likte spesielt jeansen og blazeren veldig godt. Bootsene var også en stor favoritt!

 

  

Ønsker du hjelp til å finne din stil?

Siv Anker Eriksen har lang fartstid som Personal Shopper, og har hjulpet mange mennesker med å finne sin stil. Mange av kundene hennes får en aha-opplevelse når de ser hva riktige klær kan gjøre for både utseende og selvtillit, og mange av kundene hennes kommer tilbake når de trenger å fornye garderoben.

 

Ut fra dine behov starter Siv konsultasjonen med farge- og stilveiledning, for så å finne de perfekte antrekkene til deg. Siv har erfaring som makeupartist, og kan fra i høst også hjelpe deg med å finne riktig makeup til dine antrekk.  Antrekk og makeup henger ofte tett sammen!

 

Reserver din time her.

 

Sist endret - 24 oktober 2019