Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Klassisk og tidløs stil hos Match

I store, nyoppussede lokaler (hvor Åhléns lå før) har en av Norges største kleskjeder åpnet sin 105. butikk – til stor glede for moteinteresserte med sans for klassisk design.

klær-hos-match

– Jeg tror at butikken på Ski Storsenter har potensiale til å bli én av våre topp fem-butikker, røper Ann Christin Ruud, Kjededirektør i MATCH. Suksessen til MATCH de siste årene tyder på at det også er et stort potensiale på Ski. Kleskjeden har opplevd en sterk vekst og etablerer flere nye butikker hvert år.

– Ja, vi er virkelig i vinden om dagen, forteller Ann Christin. Hun tror suksessen ligger i varene og at sortimentet er skreddersydd for den norske kunden:

– Kolleksjonene er laget for Norges årstider, kvaliteten er god, og stilen er klassisk og tidløs. I tillegg får du disse kvalitetsplaggene til en god pris, så det er virkelig verdi for pengene. MATCH fører kjente og gode merkevarer som Jean Paul, Donna, Redford, Marie Philippe og Va Vite.

 

Kolleksjonene spenner fra fritidsklær til festantrekk, og sørger for at du alltid føler deg velkledd, uansett anledning.

 

Kunnskapsrike ansatte

Camilla Münster, markedssjef i MATCH, trekker også fram de ansatte som en del av suksessfaktoren til kleskjeden.

 

– Vi har mennesker på gulvet som er engasjert i kundene og som har det gøy på jobb, og det er noe kundene også merker. De ansatte har respekt for kundenes behov, og vet historien og detaljene bak produktene. Dette er nødvendig kunnskap som gir en ekstra trygghet på hvilken kvalitet det ligger i varene våre. Hun forteller videre at spørsmål og tilbakemeldinger fra kundene er viktig for MATCH:

– Dette er noe vi setter utrolig pris på og tar med oss når vi utvikler nye kolleksjoner. Vi får også mange spørsmål på sosiale medier og vi synes denne kommunikasjonen og nærheten med kunden er viktig.

 

Høstens jakker

Hos MATCH finner man et bredt utvalg av jeans og topper, i tillegg til at butikken er en stor destinasjon for jakker. Noe som markerer høstmoten hos kleskjeden er den trendy bomberjakken i forskjellige stoffer, og oversized strikkejakker.

 

– Bomberjakken florerer i alle mulige varianter, fra en tynn silkevariant til dunjakker, forteller Ann Christin. – Den oversized strikkejakken preger vår kolleksjon denne sesongen og er perfekt om du vil pakke deg inn på kjølige høstkvelder. Men, den kan også bli dresset opp med en kjole og et par ankelboots. Her ligger alt til rette for en stilfull og elegant høstgarderobe!

 

 

Tekst Line Stenseth

Sist endret - 06 mai 2019