Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Makeover og motetips under Ski Style Week

Det var god stemning på Stjernetorvet da vinnerne av Ski Storsenters BLI NY-konkurranse ble presentert av stylist og DJ Marianne Jemtegård.

Marianne Jemtegård på Stjernetorvet

Marianne Jemtegård sørget for god stemning på Stjernetorvet og guidet publikum gjennom makeovere og ga motetips.

Ble utfordret

 

May-Lill Kristiansen og Inger-Marit Sæby deltok i konkurransen på Facebook og vant en bli ny-dag med Ski Storsenters erfarne Personal Shopper Siv Anker Eriksen. May-Lill hadde fortalt Siv at hun ikke liker klær som sitter for stramt, men dette ønsket personal shopperen å utfordre. Med et ettersittende skjørt fra Haust, blomsterbluse fra Deguy, cardigan fra VIC, og sko fra Sapatos og Shoeday fikk May-Lill en helt ny stil. Hun fikk også på seg lekre smykker fra CMYK og en skinnjakke fra b.young – noe som var et av hennes favorittplagg fra makeoveren. May-Lill strålte i den nye frisyren fra Salong Edmund og roser frisøren for den gode jobben: – Håret ble jeg ekstra fornøyd med. Frisøren sa jeg lignet på Jennifer Aniston.

 

 STRÅLTE: May-Lill Kristiansen strålte med nye frisyre og skinnjakka som Siv hadde plukket ut.

 

Klassisk med en tvist

 

Den andre heldige vinneren hadde en klassisk stil som hun ønsket å beholde. Siv tok utgangspunktet i dette og satt sammen en ny stil med farger og trykk. Inger-Marit har fått en ny vri på den klassiske stilen med bluse fra Skonnord, jakke fra Bik Bok, kåpe fra Lindex, bukse fra Claire, sko og smykker fra Bianco, sminke fra INGLOT. Fargen rødoransje er veldig trendy denne sesongen, og Siv mente den passet bra til Inger-Marit sine øyne og den nye hårfargen og klippen fra Adam og Eva.

 

 STORFORNØYD: Inger-Marit var storfornøyd med sin bli ny-dag og synes det var veldig godt med noe nytt.

 

Motetips

 

Moteekspert Marianne Jemtegård ga også bort stylingtips på Stjernetorvet. Hun fortalte at i høst vil det være mye miks av mønster. Et eksempel på dette er blomster og striper, slik Inger-Marit fikk i sin makeover av Siv. Marianne trakk også frem at vi ser mye farger denne sesongen, spesielt sennepsgult, plomme, oransje og puddertoner.

– Man trenger ikke å gjemme seg bort i sort, sa den kjente moteeksperten.

 

MOTETIPS: Marianne forteller at et av de beste kjøpene du kan gjøre denne høsten er en genserkjole.

 

En uke med mote

 

Gjennom en uke har Ski Style Week vist frem høstens trender på storsenteret. Personal Shopper Siv har hjulpet kundene på Ski Storsenter med å finne plagg i høstens trender. Torsdag var det en eksklusiv kveld for medlemmene av Ski sin kundeklubb med trendrapporter fra Janka Polliani, Anette Nyhus og Michael Nybråthen. Ski Storsenters moteuke ble avsluttet på Stjernetorvet med trekning av to flotte gaver fra Olivers & Co og L’Occitane til en verdi av 1000 kroner.

 

 

VANT PREMIE: Marianne delte ut goodiebag fra L'Occitane til heldige vinnere.

 

Er du interessert i Personal Shopper og makeover?

 

Vår erfarne Personal Shopper Siv hjelper deg på 3 timer med å finne klær som passer din stil og personlighet. I tillegg til å veilede hvilket snitt og farger som kler deg, får du  tips til hvordan du kan skjule dine skavanker og fremheve dine former. Som kundeklubbmedlem på Ski Storsenter er du også heldig å får tjenesten til halv pris.

 

Les mer om tjenesten og hvordan du booker en time med vår personal shopper her. 

Sist endret - 06 mai 2019