Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Hovedbilde

Min drømmedag hos personal shopper Siv

Før jeg går i gang med å fortelle om min opplevelse med personal shopper på Ski Storsenter, må jeg innrømme en ting: Jeg trodde det kun var gamle damer med veldig god råd som benyttet seg av personal shopper. Jeg må også innrømme at jeg tok skammelig feil.

 

Allerede fra jeg trør foten min innenfor døren hos Siv, føler jeg at jeg er i trygge hender. Jeg blir møtt med et smil, og blir tatt med inn i et koselig lokale.

Siv er full av kunnskap, og jeg har lært så mye om farge og passform

 

 

Førbilde - Jeg trives best i store hettegensere, vide bukser og sneakers. 

 Plaggene blir sirlig hengt opp av Siv inne i det store og luftige prøverommet, og vi skal endelig gå i gang med å prøve det hun har samlet sammen til meg. Si farvel til sterile prøverom med fælt lys som viser alle skavanker. Her er det god og behagelig belysning, stor plass, og ikke minst: Siv er på plass med kyndig veiledning underveis.

 

Første plagg ut er en mørkeblå denimbukse med sleng. Jeg kan ikke huske sist jeg eide blå jeans, og merker fort at skepsisen melder sin ankomst. Jeg gjør dog som jeg blir fortalt, og kler på meg buksen. Til min store overraskelse sitter den som et skudd, og attpåtil er den dritkul! I tillegg har Siv nailet størrelsen og passformen på første forsøk. Det klarer jeg ikke selv på handletur engang. Skuldrene senker seg fort, og jeg er mer enn klar for å prøve resten av plaggene Siv har plukket ut.

 

Innimellom dukker det opp noen plagg som er superfine, men som jeg av ulike grunner ikke føler meg helt vel i, og det er sånn jeg egentlig kan kvie meg litt for å fortelle om, rett og slett fordi jeg forventer at vedkommende da skal forsøke å overtale meg. Siv tar derimot tilbakemeldingen med knusende ro, og kan berolige meg med at om jeg ikke føler meg vel i noe, skal jeg heller ikke bruke noe tid på det. Jeg som var så redd for at hun skulle presse meg inn i ting jeg ikke følte meg komfortabel i, og pushe meg til å gå med det fordi hun syntes det var fint på meg. Siv er virkelig helt rå på å lese meg som menneske, og pusher grensene mine akkurat helt passe. Det blir aldri ukomfortabelt, og etterhvert som jeg prøver meg gjennom plaggene, merker jeg at både smil og selvtillit vokser. For en fantastisk opplevelse!

 

Det jeg er aller mest fornøyd med, er hvordan Siv har plukket plagg som passer 100 % til min stil, men som samtidig er plagg jeg aldri ville ha plukket ut selv. Av alle plaggene hun fant frem, var det kun et sort plisséskjørt som jeg selv kunne ha valgt ut. Resten hadde jeg nok gått rett forbi om jeg hadde sett de i butikkene, men når jeg faktisk prøvde plaggene, likte jeg de kjempegodt!

 

Noe annet jeg likte, var at hun hadde valgt en del plagg som ligner på plagg jeg allerede har i garderoben min. På den måten fikk jeg inspirasjon til hvordan jeg kan style plaggene jeg allerede har på en helt ny måte. Det er veldig fort gjort å bruke plaggene man har på samme måte som man alltid har gjort, men hos Siv ble jeg inspirert til å mikse og matche på helt nye måter.

 

Jeg liker godt at Siv utfordret meg, for det er absolutt ikke dumt. Når jeg velger det jeg alltid har valgt, er det også vanskelig å oppdage noe nytt. Siv plukket plagg som jeg i utgangspunktet aldri hadde sett to ganger på, eller hvor jeg fort kunne tenkt at “sånn kler ikke jeg” eller “nei, det der ser ikke pent ut på hengeren, så det gidder jeg ikke å prøve”.

 

 

Når jeg hadde prøvd meg gjennom alt, stod jeg til slutt igjen med et utvalg av de plaggene jeg var aller mest fornøyd med, og fikk da anledning til å se gjennom disse. Er det noe jeg var usikker på, kunne jeg prøve de plaggene på nytt. Det er absolutt ingen kjøpeplikt, men ettersom jeg fant flere ting jeg likte, fikk vi også tid til å dra innom butikkene for å kjøpe de konkrete plaggene. Siv blir selvfølgelig med på runden. Jeg endte opp med seks nye plagg, blant annet de blå jeansene som jeg ALDRI ville ha plukket ut selv. De er nå mine nye favorittjeans!

 

Takk til Siv for en helt nydelig dag - jeg kommer garantert tilbake! Og - da er det for øvrig godt å vite at alle opplysningene mine fra dette besøket ligger lagret hos Siv, sånn at jeg slipper å vie det en eneste tanke. Siv har full kontroll på shoppingen min, og vil da etterhvert vite hva jeg kan tilføre av plagg, som også da kan kombineres med resten av garderoben min!

 

Nå har jeg lyst til å kjøpe personal shopper-avtale til alle vennene mine til jul, sånn at de også kan få tre fantastiske timer med egentid i en hektisk hverdag. Anbefales!

Sist endret - 10 januar 2020