Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Morten vant bli ny-dag på Ski Storsenter

I anledning farsdagen søndag 13. november arrangerte Ski Storsenter en bli ny-konkurranse for menn på Facebook. Responsen lot ikke vente på seg og påmeldingene kom fra både mennene selv og snille damer som ville gjøre stas på en mann de er glad i.

 

 

Morten Nilsen (25) ble den heldige vinneren som fikk tilbringe en litt annerledes dag på Ski Storsenter. Masterstudenten, som daglig holder til på NMBU i Ås, ble påmeldt av kjæresten Ida Cathrine, og det er en blid og fornøyd ung mann som dukker opp på senteret mandag morgen. Der møter han senterets egen Personal Shopper Siv Anker Eriksen som står klar med hårklipp, klær og stylingtips. Morten sier han ikke visste at det fantes en Personal Shopper på Ski Storsenter, og i hvert fall ikke at dette er en tjeneste som passer like bra for menn som for kvinner - uansett alder.

 

 

 

Innertier
Dagens første stopp er hos frisør Christine hos Adam og Eva. Frisøren får frie tøyler og etter en rask analyse av ansiktsform og hår setter hun i gang med klippingen. Det halvlange håret, som Morten gjemte under ei lue da han kom, blir tynnet og stusset, men får beholde litt lengde på toppen. Hårklippen får virkelig fram ansiktet til Morten og kler ham perfekt.
- Kjempefint! Kult! er reaksjonen han får fra Siv.

 

 

Personal shopper Siv har vært rundt i butikkene på senteret på forhånd og plukket ut flere antrekk til Morten. I tillegg til hårklippen hos Adam og Eva får han klær, sko og tilbehør til en verdi av ca 14000 kroner, alt sponset av butikkene på senteret. Siv har jobbet som Personal Shopper på Ski Storsenter i 9 år og har god kjennskap til hva butikkene har av varer. Til Morten, som har en slank figur, har hun blant annet funnet en stilig mørkeblå dress med blå skjorte, slips, lommetørkle og pensko fra Bertoni. Når Morten får på seg dressen er det lett å se gleden over det nye antrekket. Hele ansiktet sprekker opp i et stort smil.

 

 

 

- Innertier, kan Siv fornøyd konstatere.

Som en liten ekstraservice kommer Morten som jobber hos Bertoni for å vise Morten hvordan dressen skal sitte. Et hett tips er at dressbuksene ikke skal være så lange at de ligger i folder over skoene, og at skjorteermene skal stikke litt nedenfor dressjakka.

 

 

Noe for alle

Det neste antrekket Siv tar fram er litt mer casual. Dressbuksa blir byttet ut med olabukse fra Jack & Jones og slipset tas av. Siv har et øye for å kombinere forskjellige plagg til ulike antrekk og viser Morten hvordan han kan sette det hele sammen. Hun har erfaring som frisør, stylist og fargekonsulent og ser an personligheten og helheten til dem hun hjelper. Og det trenger ikke å være slik at det kun er de med masse penger som kan søke hjelp hos Siv, denne tjenesten passer for alle. En konsultasjon med Siv varer i tre timer og koster 600 kr, og du velger selv hvilket klesbudsjett du vil ha. Er du medlem av kundeklubben til Ski Storsenter får du de tre timene for 300 kr. - Jeg ønsker alle velkommen til å booke meg, og håper at de som benytter seg av tilbudet er åpen for en forandring og til å prøve noe nytt, sier Siv.

 

 

Å prøve noe nytt er helt klart Morten åpen for, og det neste plagget Siv vil kle han i er en pologenser fra Dressmann.
- Pologenser er veldig in akkurat nå og er et plagg du kan bruke til både genser, inni dressjakke eller skjorte, sier Siv.
Morten får på seg pologenseren og et skjerf og sier at dette ikke er noe han ville tenkt på å kjøpe selv, men at det absolutt er noe han kan gå med. Pologenseren blir så byttet ut med en plommerød genser fra VIC. Siv sier at Morten kler farger og råder han til å unngå for mye svart. Plomme, mørkeblått, knallblått og koksgrå er farger han bør gå for.

 

 

En fantastisk dag
Til slutt får Morten på en ytterjakke fra Wagner, skjerf fra Dressmann og nye fôrede skoletter fra Shoeday. Gjennom hele dagen har han blitt fulgt av filmkamera, fotograf og journalist, og etter at de siste bildene er tatt er det en sliten, men veldig fornøyd kar som konstaterer:
- Jeg ser veldig bra ut! Nå gleder jeg meg til å dra hjem til Ida Cathrine og vise fram alt det fine jeg har fått. Jeg har storkost meg hele dagen med å prøve klær, få klippet håret og bli tatt bilder av. En helt utrolig dag, jeg har hatt det helt fantastisk!

 

 

Siv er også veldig fornøyd og glad for at dagen med Morten gikk så fint.
- Dette har vært veldig gøy! Morten har vist sånn glede og vært så positiv og takknemlig hele dagen. Han har vært kjempefin å jobbe med, smiler hun.

 

Hjelp og inspirasjon til julegaveshopping 

Nå forbereder hun seg til julesesongen der nye og gamle kunder kommer til henne for hjelp med garderoben. I tillegg til hjelp med klær og stil, tilbyr også Siv eksperthjelp til julegaveshoppingen. Har du ikke tid eller ork til å fikse gavene selv, kan du gi Siv litt informasjon om den som skal få gaven, samt budsjett, så tar Siv turen innom butikkene på Ski Storsenter og finner forslag til gaver. Dette tilbudet gjelder i hele desember og koster 300 kroner.

 

Personal Shopper kan du bestille her:

personalshopper@skistorsenter.no

Tlf: 928 51 183

 

 

Dette fikk Morten:

Hårklipp hos Adam og Eva (ca 800 kr)

Dress, skjorte, slips, tørkle og pensko fra Bertoni (6495 kr)

Skoletter fra Shoeday (899  kr)

Pologenser og skjerf fra Dressmann (648 kr)

Jeans fra Jack & Jones (800 kr)

T-skjorte og ytterjakke fra Wagner (2700 kr)

Genser, skjerf og sokker fra VIC (1596 kr)

Kosmetikk fra Rituals

Deodorant fra Kicks

Sist endret - 06 mai 2019

Relaterte butikker

Bertoni bilde og logo
bilde logo adamogeva.
Bilde Wagner logo