Nøkkelplagg i garderoben | Ski Storsenter
Meny
 
kollasj av blazere og miljøbilde av kaja marie med blazer

Nøkkelplagg i garderoben

Hvordan bygger du den perfekte og tidløse basisgarderoben? Invester i plagg som aldri går av moten, og gå for plagg med god kvalitet slik at det varer lenge. I denne artikkelen har vi samlet noen tips til hva du burde investere i for å starte på din basisgarderobe.

1. Jeans

Jeans er alltid en sikker vinner, uansett årstid og anledning. Til jobb kan den styles med en bluse, en genser, en t-skjorte og blazer, eller kanskje med en kjole over. Den er også superfin til søndagsantrekket, eller til middag med venninnegjengen. Finn en modell som passer deg og din kropp best!

 

FRA VENSTRE: Jeans fra Cubus 499,- / Jeans fra b.young 499,95 / Jeans fra Days Like This 699,- / Jeans fra Lindex 399,-

 

2. Trenchcoat

Trenchcoaten har uten tvil blitt en klassiker i garderoben. Den er like fin til vår som til høst, og kan brukes både til hverdags og fest. Trenchen finner du i både rimelige og dyre versjoner, samt i ulike farger som sort, beige, blå eller en skikkelig knall farge!

 

FRA VENSTRE: Trenchcoat fra Va Vite hos MATCH 1499,- / Blå trenchcoat fra Lindex 799,- / Trenchcoat fra Days Like This 1299,- / Rutete trenchcoat fra InWear hos Companys 2100,-

 

LES OGSÅ: Kaja-Maries interiørfavoritter

 

3. Den lille sorte

Alltid en vinner i klesskapet, ikke minst til de dagene du ikke aner hva du skal ha på deg. Den kan styles både opp og ned, alt etter hvilket tilbehør du velger. Finn en klassisk modell som passer din fasong, og du har en kjole som fungerer i alle år!

 

FRA VENSTRE: Kjole fra Bik Bok 349,- / Kjole fra b.young 599,95 / Kjole fra KappAhl 399,-

 

4. Blazeren

Plagget som aldri går av moten! Enten du går for den klassiske, figurnære blazeren eller en oversized modell, så kan denne alltid brukes både til jobb, hverdag og fest. Bruk den over en klassisk skjorte, en t-skjorte eller kanskje en høyhalset genser for en litt mer avslappet look.

 

FRA VENSTRE: Blå blazer fra Days Like This 799,- / Rosa blazer fra Vero Moda 599,95 / Svart blazer fra Lindex 599,- / Blazer fra KappAhl 599,-

Sist endret - 06 mai 2019

Relaterte artikler