Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Hovebilde blomster morsdag

Overrask mor på morsdagen

Gaver er ikke alltid det viktigste, noen ganger holder det lenge med en overraskelse og det å vise at man bryr seg om noen.

Vi har derfor samlet noen tips til hva du kan gjøre for å gi mamma den ekstra oppmerksomheten hun fortjener på morsdagen.

Frokost på sengen

Stå opp litt tidligere enn mamma på søndagen, lag hennes favoritt frokost og gå til innkjøp av for eksempel makroner og ett kort dagen i forveien. Samle alt på et fat og overrask henne med frokost på sengen. En koselig og avslappet start på dagen!

Makroner fra Sebastien Bruno

 

Les også; gavetips til morsdagen

 

Lag en god lunsj eller middag

Er det alltid mor i huset som står for matlagingen? Hvorfor ikke la henne slippe akkurat denne dagen. Handle inn til en god lunsj og/eller middag og disk opp for henne. Gå for hennes absolutte favorittrett og hun blir garanter kjempe glad.

Balsamico fra Olivenlunden

 

Si det med blomster

Fine blomster gjør det alltid hyggeligere hjemme og det er noe alle blir glad for å få! Har du ikke tid eller mulighet til å diske opp frokost, lunsj eller middag, kjøp noen fine blomster og et kort, kanskje også litt makroner, og hun kommer til å bli så glad.

Blomster fra Mestergrønn

Sist endret - 28 januar 2020