Meny
 
ansatt hos rituals holder produkter

Ren terapi

Vi går inn i en tid med mørke kvelder og hektiske forberedelser til jul. Mange glemmer å koble av og stresse ned, og stuper i seng med en sliten kropp og et hode fullt av ting som må huskes. Å ta et bad med deilige dufter og oljer er ren terapi, og på Rituals fant vi mange nydelige produkter til egenpleie og velvære!

- Skap stemning med duft -

 

På Rituals er det flere ulike serier med fortryllende dufter. Duftlys skaper stemning i kveldsmørket, mens delikate duftpinner kan friske opp luften. 

 

En vakker nyhet er parfymesprederen i gullfarget metall som kan styres via mobilen – denne står definitivt på ønskelisten! Du kjøper enkelt og greit en utbyttbar parfymekapsel i favorittduften. Et lite tastetrykk for å spre deilig duft – og bort med mobilen; en fin måte å starte et velværerituale på.

 

 

TIPS! Last ned en meditasjonsapp eller en digg spilleliste. Vi anbefaler appen Let’s Meditate, og spillelisten CAMILLA CHILL PIHL på Spotify – veldig avslappende og deilig! 

 

- Ren hud – og ren samvittighet -

 

Når huden skal pleies, er det viktig at produktene gjør godt, og ikke innholder skadelige ingredienser. Rituals har rene produkter som ikke inneholder parabener, er veganske og såkalt cruelty-free. We LOVE! Digg olje til huden og en nydelig bodylotion er fint å skjemme bort huden med når kulda setter inn.

 

 

 

FAVORITTDUFT
i vakre flakonger

 

Vi elsker også designen på Rituals’ produkter! Nydelige parfymer med vakre flakonger pynter fint opp på badet, og er skikkelig eye-candy, i tillegg til duftlys og andre spa-produkter. Fleurs de Himalaya, Sultan de Muscat, Oasis Verte – dette er bare noen få av seriene du kan oppleve på Rituals – en oase for deg som elsker velvære og spa-feeling.

 

 

 

Rituals er kundeservicen alltid på topp, og her finner du mange nydelige og velduftende gaver både til deg selv og andre. Vi ønsker alle  stressfrie kvelder med god avkobling denne vinteren.

 

Sist endret - 02 november 2018