Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

handleposer med julemotiv

hovedBilde: freestocKS.ORG/Pexels

Shoppingtips til Black Friday

Black Friday er uten tvil kommet for å bli, enten du liker det eller ei. Men, dette er også dagen du kan gjøre mange gode salgskupp! Vi gir dere våre beste shoppingtips, slik at du unngår irriterende bomkjøp du senere angrer på.

Kaja-Marie gir oss sine beste shoppingtips, slik at du kan shoppe smartere på Black Friday:

 

• Lag en liste

Black Friday er den perfekte dagen å jakte etter julegaver, eller til å kjøpe noe du har hatt lyst på lenge. Om det er jakken med stor J, de perfekte skoene eller den deiligste sofaen du bare må ha, kanskje finner du ønskene dine til en hyggelig pris denne dagen. Skriv en liste over hva du er på jakt etter, og hold deg til den. Det er lett å bli revet med på slike dager, men med en liste hvor du kan krysse av, beholder du lettere fokus når butikkene frister med det ene gode tilbudet etter det andre.

 

• Sett opp et budsjett (og hold deg til det)

Sett opp et budsjett for det du skal kjøpe denne dagen – og hold deg til det! Her gjelder det å være disiplinert.

 

• Se etter perfekte julegaver

Sørg for å ha fått ønskelisten fra familie og venner, kanskje noe av det de ønsker seg dukker opp til en litt bedre pris denne dagen? Du har gode muligheter til å gjøre julehandelen litt rimeligere denne dagen.

 

• Planlegg og følg med i forkant

Følg med på dine favorittbutikker dagene i forkant av Black Friday, kanskje du får noen hint om hva som kommer på salg. Dette gjør at det blir enda lettere for deg å planlegge og å lage liste over hva du skal handle.

 

• Vær tidlig ute

De beste tilbudene forsvinner tidlig, så om du har en lang og spesifikk liste over ting du skal handle, så anbefaler jeg deg å være tidlig ute. Ta gjerne turen så fort senteret åpner om du kan!

 

• Love it or leave it

Igjen, det er lett å bli revet med på slike dager, så om du ikke elsker produktet du vurderer å kjøpe, så er det bedre å droppe det. Ikke kjøp noe bare fordi det er på tilbud!

 

Happy shopping!

Sist endret - 11 november 2019