Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

sko med kilehæler

Sko fra Stockholm Design Group hos Eurosko/Senter Sko 1299,-

Sko og vesker til sommerfesten

Sommeren er høytid for sammenkomster som bryllup, middager og sommerfester generelt. Vi har det perfekte tilbehøret til sommerfesten, og under kan du se noen av våre favorittrender.

Stråvesken

Stråvesken er nesten enda viktigere i år enn den var i fjor. Du finner den i mange ulike fasonger og størrelser, og også mange ulike farger og priser. Hos Skonnord finner du blant annet merket Farrow, som har den litt dyrere versjonen, og hos mange av de andre butikkene finner du mange budsjettvennlige alternativer. Stråvesken er perfekt til sommerkjolen, så vel som til stranden!

 

Veske fra Glitter 299,-

 

Veske fra Farrow hos Skonnord 1000,-

 

Espadriller/kilehæl

Kanskje den mest behagelige trenden, som samtidig ser veldig bra ut til kjoler og skjørt? Espadriller med kilehæl, eller kilehælsko generelt, er en stor trend denne sommeren, og man finner dem i mange ulike farger og høyder. Det finnes et perfekt par for alle! 

 

Sandaler fra Laura Bellariva hos Mani Studio 2299,-

 

Espadrillos fra Sapatos 995,-

 

LES OGSÅ: Fine smykker til håret

 

Fargerike vesker

I år skal det være farge på vesken, og den skal være akkurat passe liten/stor. Enten du går for lilla, oransje, rosa, multicolour eller en annen farge, så gir det akkurat den lille ekstra prikken over i-en ethvert antrekk trenger.

 

Vesker fra Don Donna hos Morris 399,-

 

Lilla veske fra Markberg hos Companys 1399,-

 

Åpne sandaler

Åpne sandaler med litt hæl kommer vel ikke som noe sjokk at er en trend i sommer. Dette er jo en skomodell som kommer tilbake hver sommer, og som du med sikkerhet kan kjøpe og bruke flere år på rad. Enten du velger litt høyere eller lavere hæl, semsket eller vanlig skinn, sort eller en farge, så er du sikret skoene til årets sommerfest.

 

 

Lyseblå sandal fra Xit hos DNA 299,- / Rød sandal fra So All hos DNA 399,-

 

Se flere sko og vesker i denne videoen:

Sist endret - 21 mai 2019