Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Hovedbilde sniktitt på høsten

Høst hos Skonnord.

Snikktitt på høsten

Høsten nærmer seg og selv om det fortsatt er noen uker igjen av sommeren, så er det gøy å se på noe av det vi kan kle oss i til høsten. Kaja-Marie har vært en runde på senteret for å finne sine favoritter.

Det er fortsatt salg i mange av butikkene, men høstens varer har begynt å ankomme. Deilig strikk, rustfarger og kule boots. Man må jo bare elske høsten!

 

Jeg elsker sommeren, men det er noe ekstra spesielt med høsten. Fargene, luften, lukten, kjølige dager, men med sol som varmer. Og ikke minst strikkede plagg, skinn, boots, kjoler, jeans og alt annet som hører høsten til.

 

Kåpe fra Skonnord, boots fra Din Sko.

 

Noen av mine absolutte favoritter er jakken og skoene over. Jakken er kordfløyel og er like fin stylet med jeans og sneakers som med skinnbukse og bootsene til høyre. Bootsene kan også brukes til feminine sommerkjoler mot slutten av sommeren, og til jeans og bukser resten av høsten.

 

 

LES OGSÅ:  Bli med inn på Companys.

 

 

Genser og bukse fra Skonnord, hvit bukse fra Day Birger et Mikkelsen.

 

Jeg elsker å kle meg i hvitt, høsten og vinteren er intet unntak. Match den hvite strikkede genseren med en mørkere underdel, eller en hvit genser for en total hvit look. Eller bruk den hvite buksen til høstfargede overdeler. Så fint!

 

Venstre fra H&M, høyre fra KappAhl.

 

Blomsterprint er like fint til høst som til vår og sommer. Printene kommer i litt andre farger mot høsten, og kjolene er mer passende til kaldere dager. Bruk et par boots til, sleng en strikket genser over skuldrene og en jakke over der, og du er klar for kaldere dager!

Sist endret - 02 august 2019