Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

badetøy

Badedrakt i friske farger, solbriller, stråhatt som kan brettes sammen og tunika fra Marinka.

Sommerens lekreste badetøy

Bikini og badedrakter i lekre mønstre og farger er det aller heteste badetøyet for damer denne sommeren. - Det viktigste er å finne noe du er komfortabel med, sier Kathrine Solheim hos Marinka på Ski Storsenter.

Det å kjøpe nytt badetøy er vel kanskje ikke det morsomste her i verden, men tar du deg god tid og lar ekspertene i butikkene hjelpe deg får du en bedre opplevelse. På Ski Storsenter er det flere butikker som tilbyr lekkert badetøy i alle farger, størrelser og prisklasser.

 

Bikinier med tropiske mønstre og friske farger, eller ensfarget blå - hos Marinka kan du handle etter smak og behag.

 

 

En av disse butikkene er Marinka, en spesialforretning med undertøy, badetøy, nattøy og morgenkåper til damer. Butikksjef Kathrine Solheim og hennes ansatte står klare i butikken for å hjelpe alle som ønsker det, og hun oppfordrer alle til å ta i mot hjelp.

 

- Vi vet hva som passer forskjellige kroppsfasonger og kan hjelpe til med å finne badetøyet som er perfekt for deg, sier Kathrine.

 

 Legger du litt penger i badetøyet får du noe som passer perfekt - år etter år. En tunika er både lekkert og praktisk. Badedrakt, bikini og tunika fra Marinka.

 

 

- Det viktigste er egentlig å prøve. Ting ser ofte annerledes ut på kroppen enn når det henger på stativet, sier butikksjefen.

 

Miks og match

 

Badetøysmoten i år har innslag av mye farger og mønstre, gjerne med blomster, etniske og tropiske farger og detaljer. Hos Marinka kan du mikse og matche overdeler og underdeler som du vil, både i størrelser og mønstre.

 

Badedrakter er veldig in, og nå er det ikke bare eldre damer som kjøper det. Denne badedrakten fra Marinka har lekre detaljer og snøring som gjør at du kan bestemme skjæringen selv.

 

 

Hos undertøysbutikken Change finnes det størrelser fra A til M-cup, og det er kort mellom hver cup-størrelse, forteller butikksjef Sarah Ness. Dette gjelder både for undertøy og badetøy, så å finne noe som passer burde gå helt fint.

 

- Hos Change starter badetøysesongen allerede i januar, men fra mai og utover er det høysesong. I år ser vi mye skarpe farger, mens det roer seg litt neste år, sier Sarah.

 

 

Bikini fra Change med tre variasjoner i overdelen. Toppen til høyre er en sporty versjon som passer godt til aktive damer.

 

En truse, flere topper - eller omvendt

Hos både Marinka og Change kan du finne underdeler eller overdeler i forskjellig fasong, men i samme mønster. På den måten kan du finne en bikini som passer deg, om du har falt for et spesielt mønster.

 

- Hos Change finner du underdeler fra størrelse 34 til over 50, forteller butikksjefen.

 

Hva slags bikini du ender opp med avhenger av størrelse og fasong på under- og overkropp, og med fare for å repetere oss selv: Det viktigste er at du prøver.

 

En overdel, flere valg i underdel fra Marinka. Bikinitrusen til høyre har snorer i sidene som gjør at du kan bestemme skjæringen selv. Knytingen på trusen i midten gir også fleksibilitet.

 

 

- Vi er forsiktige med å komme med generelle tips om hva som passer den eller den fasongen, for det varierer veldig fra person til person, sier butikksjef Kathrine hos Marinka.

 

Men et lite tips kan hun likevel komme med:

 

- Jo høyere skjæring det er på trusen, jo mer inntrykk får man av å ha lengre bein, sier hun.

 

 

Badedrakt, bikini og tunika fra Lindex i spreke sommerfarger.

 

For alle aldre og i alle prisklasser

I undertøysavdelingen hos Lindex er utvalget av badetøy stort og også her hjelper de ansatte deg med å finne riktig størrelse og akkurat den bikinien som passer deg.

 

- I år ser vi mer mønstre og sterkere farger, sier assisterende butikksjef, som også kan fortelle at folk har blitt modigere når de handler badetøy. Nå er vi ikke redde for at badetøyet skal synes. Så da er det vel bare å dra ut på badetøysshopping, for nå stiger badetemperaturen!

 

Bikini fra det populære merket Banana Moon, stilig bæreveske til strandbruk og tunika fra Marinka.

 

Slik forlenger du levetiden til badetøyet

Gode råd fra Change:

  • Skyll badeplaggene i rent vann etter bading i salt- eller klorvann
  • Vask plaggene jevnlig, for å fjerne solkrem o.l. som ikke vaskes ut ved vanlig skylling.

Vaskeanvisning:

  • Vask plaggene på finvask/syntetprogram i vaskemaskinen. Ved vask i maskin anbefales bruk av vaskepose. Benytt vaskemiddel uten blekemiddel.
  • Ikke bruk tørketrommel da dette sliter veldig på de elastiske fibrene.
  • Tørk badetøyet i skyggen. Vått badetøy falmes raskere enn tørt.

Hos Ski Storsenter finner du selvsagt badetøy for herrene også. Herretrendene for stranden denne sommeren kan du lese mer om her.

Sist endret - 06 mai 2019