Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Sommerens tøffeste badeshorts

badeshorts herre

Sommeren er endelig her og det er kanskje tid for å oppgradere badetøyet fra i fjor eller forfjor?

Noe som er gledelig å se i år, er at utvalget til menn er bedre enn noensinne! Glem tiden hvor ensfarget eller ruter var det eneste som var på markedet. Nå kan også menn boltre seg i et stort utvalg av mønster, farger og passform. 

 

 

– Hos oss går det fremdeles mest av de ensfargede variantene, og gjerne de mest klassiske fargene, spesielt blant de eldre. De unge er flinkere til å bruke både farge og mønstre, sier Barbro hos Kase.

 

Er du av det tøffere slaget, kan du jo forsøke deg på en badeshorts i enten knalloransje eller rødt? Det er farger vi garantert kommer til å se mye av denne sommer og som gjør seg veldig godt til sommerbrun hud. 

 

 

Hos Dressman ser vi også at utvalget i år er mye sprekere enn tidligere, og Hanne kan fortelle oss at for sommeren 2017 er det blomsterprint som gjelder, også på badetøy!

 

– Vi ser at det er de yngste som ofte kaster seg på trendene først, mens de litt eldre aller først sverger til den enklere varianten, før også de etter hvert drister seg til å teste noen spreke varianter.

 

Om blomstermønster blir for vågalt for deg, er alltids den maritime looken en klassiker som vi ser igjen år etter år – og det med god grunn. Man kan sjeldent gå feil med marineblått, striper og stjerner. 

 

 

På Ski Storsenter finner du både de klassiske variantene og de litt mer vågale. Og uansett hvilken stil du måtte foretrekke, så håper vi du blir godt fornøyd med utvalget og at du får en strålende sommer! 

 

Lurer du hva som er det heteste strandantrekket for damene i år? Klikk her!

Sist endret - 06 mai 2019