Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Spennende og praktiske nyheter

Med smarte helårssko fra Eurosko og klær i lag på lag fra Polarn O. Pyret blir barna kledd for senvinter og vår. Og hos Morris finner du det nyeste av kofferter og reisevesker.

Det er fortsatt kaldt ute, og viktig å kle de søte små i riktige og varme klær. Hos Polarn O. Pyret finner du barneklær til nyfødte og opp til 12 år. Mottoet er “Funksjonelle klær for all slags vær” og Sara som jobber hos Polarn sier at det viktigste er å holde barna varme og tørre.

 

 

- Det er viktig å tenke “lag på lag” når du kler på barna. Ull innerst, deretter fleece og ytterst en vind- og vanntett jakke og bukse, eller dress.
Hos Polarn O. Pyret finner du smarte skalljakker og -bukser, eller -dresser, som kan brukes i forholdsvis kaldt vær. Inni skalljakken kan du kneppe fast fleecejakken, slik at jakken kan brukes i både kaldere og varmere temperaturer.
- Jeg vil også anbefale cherroxene fra Kavat som vi selger her, sier Sara. Disse har et uttagbart fôr som gjør at de er anvendelige store deler av året.

 

Les også: La kreativiteten blomstre

Dock Boot, både støvel og cherrox

Sentersko, Eurosko, som er Ski Storsenters største skobutikk, er det heteste på skofronten Dock Boots.

 


- Dette er en mellomting av cherrox og en langstøvel, den er 100% vanntett og kan brukes på sommeren og helt ned i -5 grader, kan butikkmedarbeider Gerd fortelle oss.


Dock Boots finnes både for voksne og barn, og støvelen er spesielt populær blant én yrkesgruppe, kan Gerd røpe.
- Bønder liker godt denne støvelen, siden den kan brukes året rundt. De er lette og gode å gå i, samtidig som de fungerer til formålet, sier hun.

 

Klar for reisen

 

Ut på tur, aldri sur! I hvert fall ikke hvis du har reiseutstyret i orden. Morris har et stort utvalg av reiseeffekter og kofferter i alle størrelser, og Mina som jobber der forteller om stor pågang på de seneste nyhetene. - Vi har blant annet fått inn en reflekskoffert fra Epic som vi faktisk har gått tomme for allerede, sier hun. Ellers kan butikken friste med nye og fargerike kofferter fra Bjørn Borg, og Mina sier at selv om ikke Morris har typiske barnekofferter, er det mye å velge i allikevel. - Barna kan bruke koffertene i kabinstørrelse, og de har vi mange av i forskjellige farger.

 

En annen frisk nyhet Mina trekker fram er reiseveskene fra Don Donna. Disse passer best for helgeturer og til håndbagasjen, eller til dem som trenger en stor veske i hverdagen. Vesken er ganske rimelig i pris, siden den er laget i skai (kunstskinn), men Mina forsikrer om at forskjellen på skai og skinn har blitt mye mindre og at vesken holder seg godt.

 

 

Da er det vel bare å ønske godt tur!

Sist endret - 06 mai 2019

Relaterte butikker

polarn o pyret logo
Bilde logo Sentersko Eurosko
bilde logo morris