Meny
 
kvinne som holder kjole og bikini i butikk

Strand med stil

Vi tok en tur rundt på Ski Storsenter for å sjekke ut hva slags badetøytrender som gjelder på stranda sommeren 2018. Om du liker klassisk og enkelt, eller fargerikt og sporty - her finner du noe til alle kropper og stiler!

Fargesprakende badetøy hos Marinka

På den fargesprakende og spennende nisjebutikken Marinka har de spesialisert seg på badetøy og undertøy til alle slags fasonger og størrelser. Personalet har masse kunnskap og god eksperthjelp til dem som trenger badetøy med det lille ekstra, og sørger for at kundene blir godt ivaretatt. Høy kvalitet kjennetegner denne hyggelige spesialbutikken, og man får også masse fint strandtilbehør i form av tunikaer, sjal, solhatter og strandvesker. 

 

Flere av seriene har mange ulike modeller i over- og underdeler, slik at man kan kombinere dem ut ifra hva som passer sin egen kroppsfasong best.

 

Den kule serien med botanisk print tipper vi vil fyke ut av butikken (se bilder over) – sååå sommerlig og fin!

 

  • BFCEEDDF-44B4-493F-B923-BB4BE33D3E51.jpg
  • 2F0ABF34-981E-4280-84F3-E20C2FCB340C.jpg

Norsk design hos Skonnord

Skonnord fant vi flere badedrakter fra det hotte og superpopulære norske merket Holzweiler, og med badedrakten med «Love me» er man jo så og si klar for rød løper og galla – rett og slett et funn med flommende skrådde volanger.

 

En liten pung til lipgloss fra samme merke, trendy solbriller og gullslippers fra Superga – helloooo strand.

  • 0068214A-C49F-445A-AAEA-38D59DE996F7.jpg
  • D3588347-4C0C-416D-BAD2-E7311FBB7DE3.jpg

Eleganse hos Day

Day fant vi en nydelig og elegant badedrakt i fantastisk materiale, farge og snitt.

 

Det bugner også av lekre bager og toalettmapper som er helt perfekt til stranden. Med et lekkert gullfarget armbånd til solbrun hud er man good to go.

 

 

  • slideshow-1.jpg
  • slideshow-2.jpg
  • slideshow-3.jpg

GLAMOUR
hos Bik Bok

Bik Bok fant vi blant mye annet en nydelig og glamorøs pudderfarget fløyelsbikini, sort kul badedrakt med gullprint, leopardbikini, kule hårstrikker og lekre solbriller. Vi vil ha ALT! 

 

 

 S P O R T Y

hos Urban

 

På Urban fant vi et utvalg av litt mer sporty badedrakter og kule capser i mange forskjellige farger. Supert for dem som vil ha det enkelt og uten overflødige detaljer.

 

 

BOHEMSK
hos Kid Interiør

En hyggelig overraskelse fant vi på Kid Interiør; hele tre forskjellige strandtunikaer, romslige stråvesker og kjempefine strandhåndklær. 

 

Med en håndlaget vifte i strå fra Bali, er man rett og slett boheme chic – og vel så det!

 

Noen bonustips

I år er det supertrendy å bruke bodyer og badedrakter til jeans og skjørt – hot, hot, hot! 

 

I tillegg til solfaktor og beskyttende produkter, er det viktig å bruke gode fuktgivende produkter på huden sommerstid. Denne lekre serien som heter Rituals of Namaste fant vi på Rituals, og lukter nydelig og fresht.

 

 

Gooood sommer & gøy med badetøy fra oss på Ski Storsenter!

Sist endret - 06 mai 2019