Meny
 
hovedbilde superselinesnupp

Super-Seline-Snupp!

Hils på den supre og blide energibunten Seline på 5 år! Hun vet hva hun vil – og hva hun liker!

Mamma Lene jobber på senterkontoret på Ski Storsenter, så Seline er godt kjent på senteret. Da mamma lurte på om Seline ville bli med på jobben og ta bilder og spise kake på planleggingsdagen i barnehagen, var svaret et stort JA!

 

Gult er kult (og masse paljetter så klart!)

 

Vi startet på den fine klesbutikken Name It, som har både praktisk hverdagstøy, festklær og yttertøy til barna. Seline elsker paljetter som man kan rutsje på sånn at de skifter farge, så valget falt raskt på en rosa hettegenser med rutsjepaljett-hjerte. Den gule ytterjakka er god å ha i høstværet, sammen med den kule jeansen med stilig print: «I’ll be the kid with big plans.» Og det er jo Seline!

 

 

 En liten kakebitpause

 

Tur på kafé er obligatorisk når man er på shopping, mener Seline. Hun syntes at Espresso House hadde de beste kakene med aller, aller mest deilig og søt kakepynt på.

 

Det er lurt å ha på pannebånd når det blåser litt, men også når man spiller bondesjakk og blåser i reglene! Den fine, mørkeblå jakken med et stort, glitrende paljetthjerte på ryggen, sammen med et skjørt i matchende farge fant Seline også på Name It - vi synes stilen hennes er kjempekul! Med ananas-hårspenne blir livet enda bedre, og etter noen (mange!) morsomme turer opp og ned i rulletrappen har man noe gøy å fortelle om i barnehagen etter planleggingsdagen.

 

 

Mamma, de passer!

 

Planen var å finne noen fine og praktiske barnesko som Seline kunne vise frem, men hun hadde heeeelt andre planer. Et par oransje, lekre og høyhælte damesko lyste fra vinduene til Sapatos, og da måtte vi inn dit! Blide Pia fra Sapatos  hjalp Seline med å få skoene på, og mente Seline har veldig god smak! Frøken 5 år syntes at de passet perfekt, og at vi så absolutt ikke trengte å se etter andre sko – valget stod mellom rosa og oransje, ferdig med den saken!

 

 

 Litt frisk luft og mye pus!

 

Plutselig måtte vi ha litt frisk luft, og i Ski sentrum er det fine uteområder til litt herjing og lek. Seline fant verdens fineste kosegenser med enhjørningshette på WOW, sammen med et rosa skjørt. Pusete kosedyr-votter, pusete veske, sjokkrosa pusete pyntedusk, pusete ørevarmere fra WOW – Seline vet akkurat hva som er in denne høsten! Inne på Ski Storsenter måtte selvsagt karusellen testes, og etterpå ville Seline avslutte planleggingsdagen med litt "kontorarbeid" på mammas kontor.

 

TIPS: Selines beste motetips er altså: Så mye rutsje-paljetter som mulig, kombinert med pusete klær.

 

 

Vi takker for en helt suuuuper dag med Super-Seline-snupp!

Sist endret - 05 oktober 2018