Meny
 
kicks-ansatt som veileder kunde

Tips til tørr vinterhud

Vinteren i Norge er fantastisk, men den er også kald og luften blir veldig tørr. Dette gir tørr hud både i ansiktet og på kroppen. Her finner du våre beste tips for å gi huden den ekstra fuktigheten den trenger på vinteren!

FRA VENSTRE: Rens fra Ren Skincare hos Apotek 1, 239,-, skrubb fra The Body Shop, 249,-, nattserum fra Estee Lauder hos Kicks, 995,-, dagserum fra Clarins hos Kicks, 945,-, dagkrem fra Clinique hos Kicks, 315,-, nattkrem fra Biotherm hos Kicks, 475,-.

 

1. En god rens

Det er superviktig å få bort all sminke og smuss etter en lang dag, og særlig før du påfører fuktighetskrem. Dette for at kremen skal trekke godt inn i huden. Rens gjerne to ganger både morgen og kveld, særlig på kvelden. Første runden fjerner sminke og annet, og andre runde renser dypere og får huden skikkelig ren!

 

2. Skrubb!

En god, mild skrubb bidrar til å øke blodsirkulasjonen i ansiktet, samt fjerne døde hudceller. Dette kan du gjøre 1-2 ganger i uken, det vil gjøre at huden klarer å trekke til seg produkter bedre. Produkter som får muligheten til å trekke godt inn tilfører masse næring til huden!

 

3. Serum, både dag og natt

Etter rens morgen og kveld, og særlig etter skrubb, påfører du et serum. Et næringsrikt serum med glød og fukt på morgenen, og et nattserum på kvelden for å gi det lille ekstra til huden som den kan jobbe med over natten!

 

4. Dag- og nattkrem

En god dagkrem som gir fukt, har solfaktor og beskytter mot f.eks. blått lys fra data og mobil og forurensning, er perfekt under makeup. Spør gjerne i butikk om tips til din perfekte dagkrem.

 

Før du legger deg påfører du en nattkrem, denne er fetere og gir mer fukt og næring enn dagkremen gjør. Bruk gjerne også en nattmaske et par ganger i uken for å gi huden en ekstra boost.

 

Se flere tips fra Kicks i videoen under:

Sist endret - 06 mai 2019