Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Tre jakkemodeller du trenger i skapet

Våren nærmer seg og vi har bedt Kaja-Marie plukke sine tre must have jakkemodeller i overgangen til vår!

Den lette kåpen

En lett, lys kåpe som holder deg varm men som også fungerer med en lettere t-skjorte eller genser under er super i overgangen til vår. Sørg for at du har litt plass til ull under i starten så kan du bruke den på slutten av vinteren også. Gå for en litt fresh farge, som hvit, beige, lys brun eller en mer knallfarge om du ønsker det! Snøring i livet gjør at kåpen får litt mer fasong, noe som er ekstra flatterende.

 

Jakke fra Vero Moda

Skinnjakken

En klassiker i garderoben! Skinnjakken er en sikker vinner uansett om det er vår, sommer eller høst, eller en mild vinter. Style den med hva du vil, strikk, pologenser, jeans, dressbukser, kjole, skjørt, t-skjorter, egentlig det meste. Som dere skjønner en skinnjakken en stor favoritt og om du ikke har en i skapet allerede så er det på tide å investere i en!

Skinnjakke fra Gestuz hos Companys

Teddyjakken

En annen stor favoritt er teddyjakken og til våren kan man gå for en litt lettere versjon som man også kan style med det aller meste. En veldig avslappet jakkestil som passer til de dagene du kanskje ikke trenger, eller har lyst til, å pynte deg så veldig.

 Jakke fra Lindex

 

 

Sist endret - 17 januar 2020