Sport og fritid

Kaja-Marie tipser: De beste appene

I et hav av apper som man “må” ha, er det vanskelig å vite hvilke som faktisk er nyttige og som kan gjøre livet litt lettere, eller hvilke som gir den beste underholdningen. Vi har bedt Kaja-Marie tipse om sine favorittapper og favorittilbehør til telefonen.

Publisert 12. mars 2019
Sport og fritid

Reisetips: Koh Samui, Thailand

Vår innholdskreatør Kaja-Marie har vært på ferie på Koh Samui i Thailand. Vi har bedt om hennes beste tips dersom du skal besøke denne tropiske øyen!

Publisert 21. januar 2019
Sport og fritid

Kickstart det nye året!

Et nytt år er her, og med det nye muligheter! Mange ser på et nytt år som en ny start med blanke ark. Trening står ofte på manges nyttårsforsetter, og enten du allerede trener jevnt eller om du skal komme i gang nå, så har vi den perfekte motivasjonen til deg!

Publisert 11. januar 2019
Sport og fritid

Kaja-Maries beste julegavetips til under 500 kroner

Er du på jakt etter den perfekte julegaven til familie og venner, men har ikke det største budsjettet? Fortvil ikke, Kaja-Marie har samlet sine favorittgaver til alle aldre – og alle koster under 500 kroner!

Publisert 13. desember 2018
Sport og fritid

Få hjelp til å finne den perfekte gaven!

Lurer du på hva du skal finne på, eller er du usikker på om gaven treffer? Vår personal shopper vet råd.

Publisert 05. desember 2018
Sport og fritid

Verdens beste pappaer!

Vi tok en runde på Ski Storsenter for å spørre de ansatte om fine gavetips til farsdagen – og endte opp rørt til tårer, øm om hjertet, og med klump i halsen over alt det nydelige de hadde å si om de flotte pappaene sine!

Publisert 22. oktober 2018
Sport og fritid

Telttur, tiger og bakvendtdag

Husker du hvor gøy det var å bygge hytte av puter og laken når du var liten? Vi tok med Seline, 5 år, til lekebutikken Sprell, og ba henne forklare oss hva som er gøy å leke med.

Publisert 10. oktober 2018
Sport og fritid

Høst og hobbytid

Når høsten kommer med hufs, rufs og gufsevær, er det fint å finne på noen morsomme aktiviteter innendørs. Vi tok med Seline, 5 år, på hobbyjakt – og startet selvsagt i alle hobbyentusiasters paradis, Panduro Hobby.

Publisert 01. oktober 2018
Sport og fritid

Utstyr til første klasse

Skolestart er rett rundt hjørnet og vi har satt sammen en liste over hva du trenger for å legge til rette for en god start på skolelivet.

Publisert 18. juni 2018
Sport og fritid

8 tips til 8. klasse

Når tenåringene skal tilbake til skolebenken, bringer det med seg noen ekstra sommerfugler i magen. Hverdagen på barneskolen er forbi og ungdomsskolen står for tur, og til det deler vi gladelig våre åtte beste tips til overgangen. 

Publisert 11. juni 2018