Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Aktiviteter for hele familien

Trenger du litt ny inspirasjon til hva familien kan finne på sammen i helger og på kvelder? Her er noen tips!

Brettspill

Spill er morsomt og underholdende for hele familien. Hos Ark og Norli finner du et stort utvalg av spill for alle aldre. Gå for et spill med mye humor, eller kanskje et spill hvor man må tenke litt? Uansett hva dere liker så finner dere noe som passer dere, men vi garanterer en sosial og artig kveld!

 

“Sequence” og “Stor i Kjeften” hos Ark

 

Gå på kino

En kveld i kinosalen med en god film på skjermen er alltid en hit. Hos oss finner du Odeon kino, og der kan du til enhver tid se de nyeste filmene for små og store. Et popcorn beger, en brus og en god film, det er en hit for hele familien!

 

 

Finn frem din kreative side

Hva med å lage noe selv? Kanskje male eller tegne? Hos Panduro Hobby finner du alt du trenger til å ha en kreativ stund hjemme, enten du skal lage noe nytt eller tegne i en tegneblokk. Kreativt og koselig!

 

Tegneblokk og farger fra Panduro Hobby

 

 

Ta lunsjen eller middagen ute

Er det på tide med litt skifte av omgivelser? Ta med dere hele familien ut på en koselig lunsj eller middag da vel. God mat og kvalitetstid, kanskje til og med kombinere det med en tur på kino for en helaften!

 

Lunsj eller middag på Thai City (ligger på broen i 2. etasje)

 

Lesestund

I disse digitale dager har vi lett for å glemme bort bøkene litt, men hva er vel hyggeligere enn en lesestund. Krype opp i sofaen med en god bok, et pledd og en kopp te, eller kanskje lese en bok for de minste før leggetid. Du finner din nye favorittbok hos Norli og Ark!

 

Bok fra Norli

Sist endret - 23 januar 2020