Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Family Sports Club

Bli med i familien med Family Sports Club!

I tredje etasje på Ski Storsenter finner du inngangen til Family Sports Club. Er navnet ukjent for deg? Det er kanskje ikke så rart; Stamina trening og Family Sports Club har nemlig nylig blitt én stor familie.

Er du en av de som tidligere har trent på senteret, kjenner du sikkert godt til de ansatte: Lone på kontoret, Amund og Helene i resepsjonen, Synnøve fra spinningstimene. Family Sports Club på Ski Storsenter har ca. 50 ansatte. Mange er instruktører med ulike gruppetimer, mens andre jobber i resepsjonen eller som personlig trener (PT). 

 

Selv om treningssenteret nå har byttet navn, er det de samme engasjerte ansatte som jobber ved senteret. Konseptet er det samme, og gruppetimene og åpningstidene er uendret. Det vil si at du kan trene fra kl. 5.00 til 24.00 hver eneste dag!

 

Det er egentlig lite som har forandret seg – bortsett fra navnet på senteret, fargen på veggene og oppgraderingen av utstyret! I tillegg kan du som medlem nå trene ved alle Family Sports Club-sentre i hele Norge, til samme pris som du betaler i dag.

 

Lone Stenseth, daglig leder ved Family Sports Club er begeistret over navnebyttet.

 

– Nå som vi har blitt Family Sports Club har vi fått 10 nye tredemøller, sykler, nye frivekter og et eget crossfit-område. Vi er også innmari fornøyde med å ligge på Ski Storsenter. Mange av medlemmene våre setter for eksempel pris på å ha Rema 1000 i umiddelbar nærhet. Med vår kjekke beliggenhet, får de gjort alt på ett sted, smiler Lone.

 

Med de nye oppgraderingene har senteret nå totalt 20 tredemøller, der flere av dem har digitale skjermer og mulighet for at du kan se på YouTube eller Netflix mens du trener. Senteret har fem sykler, fire ellipsemaskiner, tre gruppesaler, spinningssal, crossfit og eget frivektsområde. I tillegg har senteret fått to trappemaskiner. Med andre ord, på Family Sports Club har du nå alt du kunne ønske deg, under samme tak!

 

 

Klikk her for å lese mer om Family Sports Club på Ski Storsenter, og for å bli medlem.

Sist endret - 20 september 2019