Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

dame som leser bok på stranden

Dette bør du lese på stranden i sommer

Noe av det beste med sommeren er at man har tid til å lese bøker, masse bøker. For hvem liker vel ikke å ligge på stranden og slappe av med en god bok? Eller i sofaen på regnværsdager? Her er våre butikkers best tips til hva du burde lese denne sommeren!

ARK anbefaler

På ARK bokhandel sin liste ov

er sommerens hotteste lesing finner du blant annet disse tre. Sommerfuglrommet av Lucinda Riley omtales som en «Florlett sommerlektyre for deg som liker litt god-grining bak solbrilleglassene» av Aftenposten. I mens Ekko av en venn av Ingvar Ambjørnsen får terningkast 6 av VG! Kniv av Jo Nesbø er «En fabelaktig og forrykende spenningsroman. Og en krim på høyt nivå» sier Dagbladet og gir terningkast 5.

 

Sommerfuglrommet av Lucinda Riley, 399,-, Ekko av en venn av Ingvar Ambjørnsen, 399,-, Kniv av Jo Nesbø, 399,-

 

Norli anbefaler

Hos Norli finner du et godt utvalg bøker og andre produkter. På listen over deres bestselgere finner du blant annet disse. Om Helvete av Erlend Loe blir det sagt «[...] humrefaktoren er høy nok til at den er verdt de få timene det tar å lese denne lille boken, naivistisk illustrert av Kim Hiorthøy.». Og Inni er vi alltid unge av Sissel Gran er «... en optimistisk bok, med gjenkjennelige, men gode råd om en god alderdom.» - Cathrine Krøger, Dagbladet. Sist, men ikke minst finner du Jakten på Trollmannens bok av Jørn Lier Holst, en perfekt bok for barna på ferie!

 

Helvete av Erlend Loe, 349,-, Inni er vi alltid unge av Sissel Gran, 349,-. Jakten på Trollmannens bok av Jørn Lier Holst, 229,-

Sist endret - 23 juli 2019