Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Gresskar med 31 oktober

(Bilde av Александар Цветановић fra Pexels)

Er du klar for Halloween?

Halloween nærmer seg, og med det masse moro for både små og store. Halloween-feiringen blir bare større og større her i Norge, særlig blant de yngre.

Hvorfor feirer vi egentlig Halloween?

Halloween var opprinnelig en keltisk feiring som markerte overgangen fra sommer til vinter. I moderne tid er halloween blitt knyttet til den kristne feiringen av allehelgensdag. Allehelgensdag er en dag hvor vi minnes de døde, som avdøde slektninger og venner. Feiringen slik vi kjenner den ble til i USA for rundt 150 år siden, og den kom til Norge for fullt rundt starten av 2000-tallet. Halloween er i dag først og fremst en feiring for barna, med skremmende kostymer og knask eller knep.

 

(Bilde av freestocks.org fra Pexels)

 

Dette trenger du til Halloween!

Barna synes halloween er spennende, og det kan være hyggelig å gjøre litt ekstra for dem denne dagen. Du trenger egentlig ikke så mye, og heller ikke gjøre så mye for at barna skal kose seg. Hva med å pynte et fint halloween-bord og la barna be med seg noen venner hjem? Med noen ballonger, morsomme servietter og det rette pappserviset er bordet klart, og om du vil legge litt ekstra i pyntingen kan du sette frem et gresskar og en gryte fylt med snop, frukt eller noe annet godt. Og vil du bli med på festen selv er det bare å ta på seg heksehatten!

 

 

 

Heksehatt fra Bare Moro, 150,-, servietter fra Clas Ohlson, 14,90,-, ballonger fra Clas Ohlson, 19,90,-, gresskarlykt fra Clas Ohlson, 39,90,-, 8 stk pappkrus med flaggermus fra Sprell, 89,-, hobbysett fra Sprell, 79,-, kostyme fra Sprell, 279,-, girlander fra Sprell, 169,-, ballong fra Clas Ohlson, 39,90,-, heksegryte fra Sprell, 59,-

 

Happy Halloween!

 

Sist endret - 15 oktober 2019