Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Et ryddigere 2017

Ikke la rotete omgivelser og dårlig oversikt over hverdagen ødelegge begynnelsen på det nye året. Se hvordan enkle forandringer kan gjøre starten enda bedre!

Et ryddigere 2017

 

Nytt år, nye muligheter og ny start, hører vi overalt. Og det er vel noe i det. Når vi bytter ut kalenderen med en ny og skriver 2017, legger vi det gamle bak oss og ser framover. Har du stadig tenkt på at du burde rydde opp litt, både i hodet og rundt deg, er dette kanskje året å endelig gjennomføre det? Å holde orden på avtaler, gjøremål og alt som skjer skal godt gjøres å huske på, så en praktisk kalenderbok er å anbefale. Hos bokhandler Norli på Ski Storsenter kan butikksjef Magnus Høiby-Nikolaisen fortelle at de selger mest av den tradisjonelle 7. sansen.

 

Skriv det ned

- Akkurat nå har vi A-planen og den 7. sansen på tilbud hos oss, så disse går det mye av, sier Magnus. Ellers er det mest populært med små bøker som får plass i vesker og lommer, samt innmat til almanakken, sier han.

 

Fine og fargerike kalenderbøker er bare noe av det du finner hos Norli.

 

Utvalget av kalenderbøker og almanakker hos Norli er bredt og du finner både de helt enkle svarte, men også mer fargerike og detaljerte. Noen av bøkene har inspirerende ord for dagen.

- Vi selger mest vanlige A-planer og 7. sans til de godt voksne kundene, mens de yngre er mer opptatt av utseendet på kalenderbøkene, kan butikksjefen fortelle. I tillegg til kalenderbøker selges det også en del aktivitetskalendere og familieplanleggere som kan henges på veggen. Disse er smarte for å lage en oversikt for alle i husstanden, der hver enkelt til enhver tid kan se hva som skjer og når.

 

Hold orden på hele familien med denne smarte ukeplanleggeren!

 

Har du mye å gjøre og er redd for å glemme alt i farten, er notatbøker lurt å skaffe seg. Hos Norli finnes det et bredt utvalg av skrivebøker med linjer, ruter, eller blanke sider, og vi falt spesielt for de fine notatbøkene og -blokkene fra Shimmer. Ei fin notatbok kan ligge framme på bordet eller benken, og er mer inspirerende å bruke. Bruker du litt tid nå på nyåret og lager deg en oversikt over ting som må gjøres framover, trenger du ikke å stresse med at du er redd for å glemme. De smarte To do-bøkene fra Shimmer har også avkrysningsruter som gjør det superenkelt for deg å lage huskelister!

 

Lekre notatbøker fra Shimmer gjør det enklere å huske på ting.

 

Gå digitalt

Mer og mer av det vi gjør foregår på mobilen og mange tyr til notater og kalender digitalt for å holde styr på alt. Vil du være helt oppdatert er ei smartklokke som synkroniserer seg med mobilen, det du må ha på armen. Hos Urmagasinet Protid har de som eneste kjede klokka fēnix Chronos til salgs. Klokka er det beste du kan få tak i av smartklokker, og prisen er nok deretter, men her får du i følge butikksjef og urmaker Terje G. Andersen og urmaker Lars Brathagen Reiersen alt du trenger i ei klokke. Klokka har GPS, pulsmåler, skritteller, kompass, stoppeklokke, golfbaneoversikt og bluetooth som kobler seg enkelt opp mot mobilen din. Da slipper du å ta opp mobilen hver gang du vil sjekke kalenderen, et blikk på klokka di er nok.

 

Med fēnix Chronos får du det feteste som finnes på markedet av smartklokker.

 

Rydd opp!

Når alle gjøremål og avtaler er organisert ned på papiret, eller i den digitale kalenderen, er det kanskje på tide å se litt rundt seg. Er det rotete og uorden der du bor? Blir du stressa av alle tingene som ikke ligger der de skal og får dårlig samvittighet av alt du har som du ikke bruker? Det er ikke så lett å komme i gang med en skikkelig opprydning, men det finner hjelp der ute, i form av bøker.

 

“Få ting gjort!” og “Synnøves system” er bøker som hjelper deg til en ny og mer organisert hverdag.

 

Wibeke Bakken på Ark bokhandel kan fortelle om økt interesse for nettopp dette:

- Siden i sommer har det bare blitt mer og mer trendy med ryddebøker, sier hun. Jeg anbefaler spesielt “Magisk opprydning” av Marie Condo og “Synnøves system” av Synnøve Skarbø. Disse bøkene gir deg praktiske og nyttige tips til hvordan du skal få orden rundt deg. “Farvel ting” av Fumio Sasaki er også ei bok som tar for seg materialismen og maksimalismen vi omgir oss med i dag. Og hvordan du eventuelt blir kvitt den, om det er det du ønsker.

 

 

Er du klar for å ta fatt?

Sist endret - 03 juli 2017

Relaterte butikker

Norli
bilde logo urmagasinet
Ark Logo