Meny
 
Fem dater dere kan gjøre sammen på Valentinsdagen

Fem dater dere kan gjøre sammen på Valentinsdagen

Kjærlighetens dag nærmer seg! Har du planen klar? Her er fem forslag til dater for kjærestepar den 14. februar.

1. Gå på skøyter

Mange husker sikkert hvor gøy det var å snøre på seg skøytene og suse avgårde på isen som barn. Hvorfor ikke gjenskape gleden ved å gjøre det som voksen også? Husk bare på å kle dere godt med ull innerst, lue, votter og selvfølgelig hjelm. Det er jo ikke sikkert balansen er like god som den en gang var …

G-Max på Ski Storsenter har alt dere trenger til skøytedaten, fra skøyter og hjelmer til varme klær og reinskinn dere kan sitte og hvile dere på.

 

 

2. En sexy date

Er dere ikke så glad i kulden ute, er Valentinsdagen en perfekt anledning til å dyrke hverandre inne i varmen. Dra en tur til Kondomeriet på Ski Storsenter og få tips og ideer til hva dere liker - og kan gjøre sammen. Kanskje dere finner noe som skrur opp varmen både i peisen og hos dere?

Nå som den siste filmen i Fifty Shades-trilogien straks er å se på kino (9. februar), har Kondomeriet fått inn flere nye produkter i Fifty Shades-kolleksjonen. Kanskje Valentins-kvelden starter med en kinodate på Ski kino for å se Fifty Shades Freed der dere kan få inspirasjon til kvelden videre?

Kondomeriet finner dere garantert noe som kan sette prikken over i-en på Valentinsdagen. Boken “69 måter å glede din partner på” vil helt sikkert hjelpe dere på vei til en fin kveld.

 

3. Bygg lego

Å være lekne sammen kan også bety å finne tilbake til barnet i seg. Hva med å bygge en litt komplisert lego for å teste samarbeidsevnen? Det finnes mange store og små legosett å få tak i, og på Ski Storsenter kan dere titte etter lego hos Sprell, Norli, Ark og Toys”r”us. Husk å lage god stemning med bakgrunnsmusikk, noe godt å drikke og snackse på.

 

   

4. Ut å titte på stjernene

Dette forutsetter at det er stjerneklart, og er dere heldig er det vel lite som er så romantisk som å sitte under åpen himmel og se på stjernene som blinker langt der oppe. Kle godt på dere, ta på et par truger hver og gå en tur til skogs. Der er det ingen andre lys som forstyrrer det vakre synet på himmelen. Truger, varme klær, sitteunderlag, hodelykt, termos og andre ting du trenger til turen kan du få tak i på Army Shop på Ski Storsenter.

 

  

Er dere gamle nok, kan det jo varme godt med en liten klunk i sekken til dere begge. Lommelerke med to små glass finner du hos Army Shop.

 

5. Forlovelse - eller fornyelse av løftene

Har dere vært sammen en stund kan Valentinsdagen være en perfekt anledning til å putte en ring rundt det hele. Selv om det kanskje er litt klisjé er det vel ingen som blir lei seg om det dukker opp et frieri på selveste Valentine’s Day? Ringer og roser finner dere selvfølgelig på Ski Storsenter. Er dere allerede forlovet eller gift, kan dagen bli en fin anledning til å understreke de løftene dere allerede har gitt hverandre.

  

Forlovelsesringer fra Bjørklund.

 

 

Synes du forlovelse og ringer blir litt for stort å tenke på til 14. februar, blir de fleste veldig glad for en nydelig rosebukett også. Hos MesterGrønn kan du velge ferdig sammensatte buketter eller få betjeningen til å lage en bukett akkurat slik du vil ha den.

 

Vi ønsker alle en fin Valentinsdag!

 

Trenger du også tips til morsdagsgave? Les her

 

Sist endret - 07 februar 2018