Meny
 
jente med perleleire

Høst og hobbytid

Når høsten kommer med hufs, rufs og gufsevær, er det fint å finne på noen morsomme aktiviteter innendørs. Vi tok med Seline, 5 år, på hobbyjakt – og startet selvsagt i alle hobbyentusiasters paradis, Panduro Hobby.

Perleleire og Funky Forest Friends

 

– Se! Perleleire! 

 

Seline valgte seg en ny hobby ganske med det samme – vi tipper at det var de fine fargene som det går an å lage fine dyr og figurer av som gjorde susen.  Seline endte opp med å lage pølse i brød, og det er jo selvsagt fint å blande inn litt hobbykokkelering i det hele. Dette falt så i smak, at mamma kjøpte med en superfin og fargerik kit med perleleire til en kjempefornøyd Seline.

 

 

Hos Panduro Hobby har de en touchscreen der man enkelt kan trykke seg frem til mange fine videoer om ulike hobbyer og teknikker. Her finner du mye flott inspirasjon!

 

Er det blanke lerret og nye tuber med maling du er ute etter? Panduro Hobby har alt du trenger for å finne ut om poden er den neste Picasso, vi garanterer i alle fall mye moro med mange fine farger.

 

 

Høstferietips

Ta med ungene på skogstur og samle inn kongler og kvister en fin dag, for de kan du lage mye fint av. Hos Panduro Hobby selger de Funky Forest Friends, som er en kit med øyne og forskjellige dekorative og morsomme småtterier til å lage kule figurer med. Kanskje dere kan lage en naturtro konglefigur av bestefar som han kan få i julegave? Eller figurer til hele familien?

 

  • funky-friends.jpg
  • funky.jpg
  • funky-kit.jpg

Bingo!

Det er jo ikke bare ruskevær på høsten, men også fine dager til fine turer. Til slike dager er det morsomt med uteaktiviteter, og på Sprell fant vi en flott, norskprodusert skogsbingo. Den er enkel å ta med seg, er flatpakket og laget av solid papp. Her er det om å gjøre å finne de forskjellige tingene det er bilde av i bunnen av kassen, for et enkelt og underholdende bingospill for hele familien.

 

 

Vi ønsker alle en fin høst med hyggelige aktiviteter for både store og små!

Sist endret - 01 oktober 2018