Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Julegavetips i siste liten

Er du litt seint ute med de siste julegavene i år? Fortvil ikke, her kommer noen tips til gaver som mest sannsynlig faller i smak.

Julen kommer litt brått på hvert eneste år, og hvert år tenker man at neste år skal jeg begynne tidligere på julegavene. Men så går tiden like fort igjen, og det samme skjer. Heldigvis er det mange flotte produkter i butikkene, noe for enhver smak, og her finner du noen siste liten gavetips. Kanskje du til og med finner noe å sette på din egen ønskeliste?

 

To-go kopp fra Eva Solo hos Tilbords, 299,-

Til den miljøbevisste

To-go kopper og drikkeflasker er noe som burde ligge under juletreet hos de aller fleste i år. Både til den miljøbevisste og den som kanskje ikke er like bevisst enda. To go kopper og flasker finnes i utallige farger og design, og dette sparer miljøet for mye plast og søppel. Så til den som har alt er dette den perfekte gave.

 

Gavepose fra Kitchn, 299,-

 

Til den matglade

Gode oljer og krydder kommer godt med i ethvert hjem. Enten man er matglad eller ei, så er en skikkelig god matolje en sikker vinner. Gå gjerne for en gavepose med flere produkter i en for den ultimate gaven!

Google home hos Elkjøp, 699,-

 

Til den tech entusiastiske

Kjenner du noen som er litt ekstra opptatt av gadgets og teknologi? Gå for noe spennende og nytt på markedet da vel! 

 

Brettspill fra Ark

Til den lekne

Alle elsker brettspill, både store og små. Et brettspill under juletreet på julaften kan bringe mye morsomt i romjulen. Gå for en klassiker eller en nyere versjon.

 

 

Til den hjemmekjære

Hva er vel bedre enn å krype under pleddet på en kald vinterdag? De fleste er ganske hjemmekjære og liker å slappe av med en god kopp te og et deilig pledd på sofaen. Hvorfor ikke kjøpe ett nytt ett til en du er glad i? Det faller garantert i smak!

Pledd fra Kid, 499,90,-

 

Sist endret - 26 november 2019