Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kaja-marie sitter på en trapp

Kaja-Marie tipser: De beste appene

I et hav av apper som man “må” ha, er det vanskelig å vite hvilke som faktisk er nyttige og som kan gjøre livet litt lettere, eller hvilke som gir den beste underholdningen. Vi har bedt Kaja-Marie tipse om sine favorittapper og favorittilbehør til telefonen.

FAVORITTAPPER

Trello

Den perfekte appen for deg som liker å planlegge og ha skikkelig styr på prosjektene dine. Her kan man lage ulike tavler og lister i lister, og jeg elsker den. Jeg har en tavle for hvert prosjekt jeg har, og denne hjelper meg virkelig å holde styr på hva som må gjøres og hvilke frister jeg har!

 

Foursquare

Favorittappen på reise! Tripadvisor er også ganske bra, men denne viser deg hva de lokale digger, ikke det som rangerer best blant turister. Noen ganger anbefaler de samme sted, men ofte anbefaler de ulikt. Jeg synes som oftest Foursquare sine anbefalinger er best.

 

Lightroom CC

Uten tvil den beste appen til redigering av bilder. Kanskje ikke den letteste å forstå ved første øyekast, men prøv deg litt frem og jeg lover at du kommer til å elske den.

 

Tise

Vi trenger alle å rydde opp litt i både skap og skuffer nå og da, og veldig mye fortjener et nytt hjem fremfor å bli kastet. På Tise kan du enkelt selge det meste – fra klær, til interiør og elektronikk.

 

Podcasts

Min favoritthobby på vei til og fra steder er uten tvil å høre på podcast! Finn deg noen favoritter, og bytt ut musikken med en god podcast på øret til og fra jobb.

 

Sweat

Den beste treningsappen, etter min mening. Denne kan brukes både hjemme og på treningssenter, og gir deg haugevis med effektive og bra økter på kun 30 minutter! Perfekt i en hektisk hverdag.

Shazam

Har du noen gang sittet på en kafé, sett på en film eller helt tilfeldig hørt en sang du liker, men ikke klart å finne ut av hva den heter? Vel, da er denne appen redningen. Den scanner musikken og forteller deg hva både artist og sang heter.

 

Kry

En av mine nyere favoritter er legeappen Kry. I stedet for å tilbringe timesvis på legevakten eller i venterommet på et legekontor, kan du ringe Kry via appen og få hjelp i din egen sofa. Jeg brukte den senest i januar fra Thailand, for å dobbeltsjekke at soleksemet mitt faktisk var soleksem.

 

Evernote

Enda en app for de som elsker å organisere og skrive lister. Dette er din digitale notatbok, og her skriver jeg inn alle småting jeg kommer på i løpet av en dag som jeg må huske på.

 

Disk

Google Disk er for meg livreddende – nesten, da. Her lagrer jeg alle dokumenter, bilder, videoer og alt annet jeg vil ha lett tilgang til uansett hvor jeg er og på hvilken device.

 

Instagram

Sist, men ikke minst, Instagram. Denne appen må jo få en liten plass på denne listen, da den jo er min favoritt, til både inspirasjon og research.

 

FAVORITTILBEHØR

FRA VENSTRE: Trådløse hodetelefoner fra Bose hos Elkjøp 2190,- / Blomstrete deksel fra Style by holdit hos Kjell & Company 229,- / Skjermbeskytter fra Invisible Shield hos Kjell & Company 249,90 / Ringholder fra Goji hos Elkjøp 49,- / Powerbank fra Goji hos Elkjøp 399,- / Minnekortleser fra Apple hos Elkjøp 299,- / Deksel fra Richmond & Finch hos Elkjøp 97,-

 

Dette er alt jeg trenger til min mobil daglig (pluss normal lader, selvfølgelig). Et par gode hodetelefoner til å høre på podcasts, deksel og skjermbeskytter for å ha telefonen så lenge som mulig, nødlader til når man går tom for strøm, ringholder for å holde litt enklere i telefonen (gull når man har en ekstra stor telefon) og en minnekortleser slik at jeg kan legge bildene rett over fra kamera!

 

Sist endret - 12 mars 2019