Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kaja-marie sitter på fly

Kaja-Maries beste pakketips

Det er høytid for reiser, og enten du skal på en helgetur eller en lang ferie, så må kofferten pakkes. Vi har spurt Kaja-Marie om hennes beste pakketips, og i slutten av artikkelen finner dere også en video med hennes tips. God tur!

Noen huskeregler er verdt å ta med seg på enhver tur for å få best utnyttelse av plass og for å pakke smartest mulig. Etter å ha reist ekstremt mye, har jeg lært meg et triks eller to, og i dag vil jeg dele mine beste tips med dere. 

 

1. Planlegg antrekk til alle dagene

Når jeg pakker, pleier jeg å legge frem alt jeg ønsker å ha med meg av klær, sko og vesker, for så å planlegge antrekk til antall dager. Er det en langhelg fra torsdag til søndag pakker jeg for eksempel 3 kveldsantrekk og 3 dagantrekk, da vet jeg at jeg har akkurat det jeg trenger og slipper å pakke noe jeg ikke bruker. 

 

2. Pakk i vesker og hatter

Legg undertøy, sokker, treningstøy og badetøy i vesker og hatter. På denne måten bevarer de fasongen sin, samt at man slipper å ha ubenyttede luftrom i bagasjen. 

 

3. Rull plaggene!

Mitt beste tips, som jeg har har gjort i et par år nå, er å rulle plaggene for så å legge de i kofferten. Det tar mye mindre plass, slik at du får plass til mer, og plaggene blir ikke like skrukkete.

 

 

 

LES OGSÅ: Pakkeliste til deg som skal på festival

 

 

 

4. Dyre ting i håndbagasjen

Jeg reiser alltid med en liten koffert som jeg kan ha med inn på flyet. Der legger jeg dyrere vesker, sko og andre verdisaker, så slipper du at noe skjer med det.

 

5. Reisestørrelser

Det er ingen vits å ha med seg en full shampoo og balsam eller andre beautyprodukter, få tak i små flasker av det du bruker eller kjøp tomme små flasker og fyll opp. Sparer både plass og vekt!

 

6. Gå til innkjøp av bagasjevekt

Det er veldig deilig å ha, slik at du kan ha kontroll på om du har overvekt, og dermed pakke om eller legge noe over til reisepartneren dersom han eller hun har litt vekt å gå på. Da slipper du en overraskelse på flyplassen.

 

7. Ta med deg gjenbruksflaske

Den kan du fylle opp med vann på ulike steder langs reisen, og du slipper dermed å kjøpe utallige plastflasker. 

 

Noen av mine praktiske produkter på reise: Travel-size dusjsåpe fra The Body Shop 39,- / Drikkeflaske fra Eva Solo hos Kitch’n 399,- / Reiseflaske fra Kicks 20,- / Clinique reisesett hos Kicks 195,- / Bagasjevekt fra Clas Ohlson 199,90 / Koffert fra American Tourister hos Morris 1699,-

 

 

 

Sist endret - 25 juni 2019