Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Den beste treningen er den som det blir noe av

Bilde fra Avancia Ski Storsenter

Nina Dobloug og Lone Stenseth skryter av den gode stemningen på Avancia. Bootcamp og Hit Cage er trendy på treningsfronten akkurat nå.

Etter julens utskeielser er det kanskje på tide å få i gang blodpumpa litt. Er det vanskelig å finne motivasjon til å dra seg over dørstokkmila kan kanskje dette inspirere deg!

 

Avancia treningssenter på Ski Storsenter yrer det av liv og røre, selv om det store ettermiddagsrushet ikke har startet ennå. Daglig leder, instruktør og personlig trener Nina Dobloug kan fortelle at de merker litt større pågang på nyåret, men at de ser en positiv økning generelt:

- Vi har hatt en jevn strøm av nye medlemmer det siste halvåret og vi opplever at det er flere helårstrenere nå enn før, smiler hun. Det hersker god stemning blant både kunder og ansatte på senteret og mange har nesten Avancia som sitt andre hjem. Treningssenteret kan friste med 40 faste gruppetimer i uka i tillegg til store treningsarealer og -utstyr for enhver smak.

 

Sykkeltimer, løpetimer, styrke, pilates, yoga, dans og mobilitet; det finnes gruppetimer for enhver smak på Avancia.


Gruppeleder og personlig trener Lone Stenseth viser oss det mest trendy på treningsfronten akkurat nå; Hit Cage.
- Her kjører vi intensive timer der du får trent både styrke og kondisjon i ett. Noe annet som er populært akkurat nå er løpetimer på tredemølle. Følg etter instruktøren og vips har du løpt deg god og svett med noen intervaller. Kjapt og effektivt!

 

Ro-maskinene er ofte i bruk hos Avancia. Super trening for hele kroppen!

 

Har dere noen tips til hvordan man skal komme i gang med treninga etter nyttår, da?

- Kom og prøv, og se hva du liker, sier Lone. Den beste treninga er den som blir noe av!

- I hele uke 4, fra søndag til søndag, har vi åpent hus, tilføyer Nina. Du kan komme og trene gratis alle dager. Vil du delta på gruppetimer er det lurt å booke seg inn på telefon 64 85 23 00 tre dager i forveien.

 

Ønsker du å melde deg inn på senteret får du første måneden gratis og en gratis PT-time ved oppstart. Du kan benytte deg av senterets parkeringsplasser, der du står 3 timer gratis.

 

Enkel hjemmetrening

Er ikke treningssenter noe for deg, er det mye du kan få til hjemme. Ikke trenger det å bli spesielt dyrt heller, for rundt 1000-lappen kan du skaffe deg det treningsutstyret du trenger for en god helkroppsøkt, kan Stein på G-MAX fortelle oss.

 

Spør Stein på G-MAX om hjelp til å finne riktig treningstutsyr og -sko. Her ser du det nyeste på flaskefronten; vannflaske med integrert sitronpresse i bunnen!

 

- Til hjemmetrening kommer du langt med en strikk, en ab-roller (for mage og rygg), matte og ball, sier Stein. - Strikk og ball er faktisk noe av det mest undervurderte treningsutstyret. Lurer du på hvordan du skal bruke utstyret, kan YouTube være et fint sted å se på videoer, sier han. [Sjekk for eksempel YouTube-kanalen til personlig trener Hilde Madsen hos Avancia for treningsvideoer.]

 

G-MAX har et stort utvalg i utstyr for alle treningsformer og Alt du trenger for å komme i gang med hjemmetreningen.

 

- Nytt treningstøy i en frisk farge kan også hjelpe på treningsmotivasjonen, sier Anine på G-MAX. Hun er ekspert på treningstøy og viser oss det ene plagget mer mønstrete og fargerikt enn det andre. - I år er det oransje som er trendfargen, og nå skal man ikke lenger gjemme seg bort i treningsklærne. Jo mer mønster og farger, jo bedre!

 

Som første fysiske butikk har G-MAX fått inn treningstøy fra det populære merket aimin. Dette har kun vært mulig å få tak i på nett før.

 

Anine viser også flere spennende nyheter:

- Vi har fått inn treningstøy rettet mot crossfit, samt egne kolleksjoner for studio- og vekttrening, samt yogatøy, forteller hun. - Det er også viktig å få med at vi har treningstøy opp til størrelse 50, så her skal det være noe for alle.

 

Snør på deg skoene

Selv om vinteren ikke er den beste sesongen å løpe ute på, har Löplabbet en jevn strøm av kunder som er ute etter de perfekte løpeskoene. Löplabbet kjører et konsept med test på speilkasse og tredemølle slik at alle som er innom får løpesko som passer akkurat sin unike fot og løpestil.

 

Saucony og New Balance er noen av de mest solgte merkene hos Löplabbet.

 

Daglig leder Kristine Winge poengterer viktigheten av å ha riktige løpesko:

- Gode sko er viktig først og fremst fordi det gir løpeglede. Videre forebygger det skader og optimaliserer løpingen din, sier hun. Hos Lölabbet har de ansatte kunnskap til å finne ut av hvorfor du har eventuelle plager og finne riktige sko som kan løse det.

 

Og er det noe vi absolutt trenger nå på nyåret er det å finne treningsgleden. Kanskje et par nye sko er inspirasjonen som må til for å hoppe opp på tredemølla og bli der?

 

Ingen kjedelige sko hos Löplabbet! Kristine Winge og de andre ansatte hjelper deg med å finne løpeskoene som er helt perfekte for deg.

 

For å finne riktige løpesko til deg tester Löplabbet foten din på en speilkasse, samt løpestilen din på tredemølle.

Sist endret - 03 juli 2017

Relaterte butikker

Family Sports Club logo.
Bilde logo G-max
bilde logo løplabbet