Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

La kreativiteten blomstre

Forhåpentligvis vil været vise seg fra sin beste side og legge til rette for mange fine uteaktiviteter for store og små i vinterferien. Etter en lang dag ute er det uansett deilig å komme inn i varmen, og hva med å finne fram tegne- og malesaker slik at hele familien kan utfolde seg kreativt?

La kreativiteten blomstre

Hos Clas Ohlson finner du et stort utvalg av tusjer, fargeblyanter, akvarellmaling og acrylmaling. I kunstavdelingen kan du plukke med deg alt du trenger, inkludert pensler, tegneblokker, akvarellark, fargeleggingsbøker og lerreter. Hva med å utfordre voksne og barn til å lage et lite kunstverk av noe dere har opplevd sammen i vinterferien?

Bilde fra Clas Ohlson på Ski Storsenter


Å koble av med fargeleggingsbøker har blitt en stor trend, og det er kanskje ikke uten grunn? Det er jo i grunnen noe veldig meditativt over det hele.

 

Pynt vinterbordet

Endelig fri og tid til å gjøre litt mer ut av middagen og borddekkingen enn i hverdagen! Hos Nille finner du alt du trenger av bordpynt, servietter og lys som setter stemningen. Det er jo egentlig ikke så mye som skal til for å gjøre det lille ekstra; en duk, noen servietter og litt pynt. Og noen blomster som setter prikken over i’en.

 

Bilde fra Nille på Ski Storsenter

 

Er du opptatt av å lage en helhet kan det være lurt å velge seg ut en farge, for eksempel rosa som vi har gjort her, og pynte rundt den. Messing eller sølv er lekkert sammen med rosa, hvitt og lysegrønt. Eller du kan hente inn vinterens blåtoner. For å være på den sikre siden kan det være lurt å velge kubbelys med LED istedenfor levende lys. Nille har et rikt utvalg av disse til rimelige priser.

Sist endret - 03 juli 2017

Relaterte butikker

clas ohlson logo
Nille