Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

jeanette og dukkehus

Lekebutikken som trollbinder alle

Når du driver butikk, må du tilby en opplevelse, mener Jeanette som driver Sprell. Det kjennes på atmosfæren i butikken. Her kan du bli så lenge du vil, og både barn og voksne vil elske å være her. 

Mens barna er velkomne til å kose seg i lekehuset, kan foreldre mimre blant hyllene. Hos Sprell finner du nemlig mange av lekene du husker fra du selv var barn. Husker du sist du så en jojo eller hoppestrikk? Lekene er laget i gammeldags kvalitet med dagens trygge standard, med en nostalgi som treffer små og store rett i hjerterota.

 

 

Butikken er en oase full av magi. Her finner du alt fra knøttsmå teserviser til 3D-puslespill og ekornfamilien du ikke visste at manglet i dukkehuset. Lekene er produsert i trematerialer, økologisk bomull og giftfri plast, og oser av sjarm. Før i tiden var leker laget i nettopp slike materialer, som ikke gikk i stykker så fort. Sprell holder liv i denne tradisjonen. Disse lekene kan arves i generasjoner; fra bror til søster, så til barn og barnebarn.

 

 

Hos Sprell finner du leker som stimulerer barnets utvikling. Hva med å la barna bygge sin egen robothånd eller gro egne krystaller? Utvalget i avdelingen «natur og vitenskap» er en inspirasjon til mer eventyrlyst og nysgjerrighet - og sannsynligvis mindre skjermtid. Lag en potetklokke, bygg en dinosaur eller oppdag de minste tingene med et mikroskop. Her finner du flust av pedagogiske leker og spill for barn fra 5 til 14 år, men som forelder får du nok lyst til å hive deg med!

Sprell har et helt unikt konsept, som, i tråd med kundene, er opptatt av bærekraft og miljø. Her finner du gårsdagens leker for dagens barn. Dette er leker inspirert av fortiden, som lærer de små om tidligere generasjoners leker og spill. Samtidig lar de foreldre og besteforeldre mimre tilbake til sin egen barndoms små skatter.

 

Franske Moulin Roty er et av merkene Sprell er stolte av å representere, og tilbyr nettopp dette. Nostalgiske, myke bamser og kosedyr i vakker design er Moulin Roty sin signatur. Lekene fra denne merkevaren byr ikke bare på lekker, fransk design, men setter også barnas sikkerhet i fokus. Hvert eneste kosedyr testes og godkjennes av et uavhengig, fransk laboratorium, og følger den europeiske standarden for CE-merking. Materialene som brukes er myke og skånsomme, fri for stoffer som kan være problematiske for barns skjøre hud. Akkurat slik det skal være hos Sprell.

Sist endret - 17 september 2019