Meny
 
Morsdagstipsene som gjør mamma glad

Morsdagstipsene som gjør mamma glad

Søndag 11. februar er det klart for dagen der mødrene bør få all oppmerksomhet. Det fortjener de - og vi har oppskriften på den perfekte morsdagen som mamma vil sette pris på. 

På morsdagen skal mamma få sove litt lenger, mens vi andre lister oss ut på kjøkkenet for å lage frokost som vi skal servere henne på sengen. Den varme kaffekoppen er det en voksen som ordner, mens de små finner fram tegningene de lagde i all hemmelighet i går. Så tasser vi ut på soverommet igjen mens vi gir mamma de beste klemmene vi har.

 

 

 

Hos ARK på Ski Storsenter finner du søte morsdagskort, bamser og kopper som mamsen vil sette pris på.

 

På morsdagen er det lov med en søt frokost, og de deilige makronene og porsjonskakene som dere kjøpte hos SebastienBruno på Ski Storsenter blir tatt vel i mot. Som prikken over i-en står de flotte favorittblomstene til mor i en vase på nattbordet.

 

 

Lekre porsjonskaker og makroner fra SebastienBruno vil falle i smak hos mor – og resten av familien. Før morsdag får butikken på Ski inn hjerteformede kaker og andre godsaker som passer til anledningen.

 

 

Hos MesterGrønn bugner det av vakre blomster. Om mammas favoritt er ranunkler, roser, tulipaner eller liljer – her finner du garantert noe hun blir glad for.

 

Når kaffe og frokost er fortært kan mor få all den tiden hun vil på badet. Kanskje dette er den perfekte dagen for et lite hjemmespa? En god skrubb, velduftende dusjsåpe og fuktighetskrem er noe mamma alltid trenger, og mens hun er på badet kan jo resten av familien planlegge resten av dagen og bestille kinobilletter! 

 

Deilige produkter fra TheBody Shop gir mamma den spafølelsen hun trenger. Serien British Rose lukter roser og inneholder ekte rosevann. I toneren midt på bildet er det også håndplukkede roseblader.

 

Når mamma er ferdig på badet kler hele familien på seg ytterjakkene og setter snuten mot Ski Kino på Ski Storsenter. Med popcorn og smågodt sitter alle klare for en koselig filmopplevelse sammen. Og til slutt tar vi middagen på Egon eller Peppes Pizza som har åpent på søndager.

  

 

 

Med et smil om munnen og et hjerte som er fylt av gode følelser drar vi hjem igjen og snakker om den flotte dagen vi har hatt. Det fineste mamma fikk var de søte tegningene som barna laget og all kjærligheten som kom hennes vei på morsdagen. Og det at vi tok oss tid til å være sammen.

Sist endret - 07 februar 2018