Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

ansatte kundeservice ski storsenter

Hele syv personer er nå ansatt i Ski Storsenters kundeservice, som også tilbyr tjenester som hjemlevering, taxibestilling, utlån av rullestol og salg av gavekort. Det vil være åpent i hele senterets åpningstid.

Ny kundeservice og enda flere tjenester

Kundeservice har flyttet til nye, lekre lokaler, og nå er flere tjenester samlet på ett sted. Et helt nytt tilbud er at du i dag kan velge Ski Storsenter som utleveringssted hvis du handler på nettet.

Det nye utleveringsstedet, eller hentepunktet som det heter, er en naturlig del av utviklingen i en tid hvor handelen skjer både på nett og i fysiske butikker.

 

– Vi har laget et flott hentepunkt hvor du kan plukke opp pakker både fra Posten, PostNord og DHL, forteller Anita Engen, leder av kundeservice. Her finnes også egne prøverom slik at man kan sjekke om det man har kjøpt passer, før det tas med hjem. Ønsker man ikke å beholde klærne eller det man har bestilt, er det bare å returnere det der og da, enkelt og greit, forklarer hun.

 

Nye kundeservice ligger i 1. etasje, ved siden av Eurosko, og er på hele 230 kvadratmeter. Anita Engen har arbeidet i kundeservice på Ski Storsenter i 16 år, de tre siste som leder. Hun gleder seg over det nye tilbudet, og bare etter et par uker i drift ser hun at dette vil bli populært og mye brukt av både gamle og nye kunder.

 

Et annet tilbud som har flyttet til kundeservice, er personal shopper. Fra sitt lekre konsultasjonsrom kan den erfarne stylisten Siv Anker-Eriksen bistå kundene med å finne alt fra et enkelt antrekk til en helt ny stil. Hun hjelper også med gaveshopping, og nytt på menyen er at hun nå også tilbyr tips og råd innen make-up. Lokalet som Siv flyttet ut fra i 2. etasje huser nå Cutters frisør, som dermed har to salonger på senteret.

 

Les pressemeldingen her.

 

 

 

Nyhet: HENTEPUNKT

Nå kan du velge Kundeservice Ski Storsenter som utleveringssted når du handler på nett.

 

Sist endret - 19 november 2019