Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Pakk smart til ferien

pakk smart til ferien

Sommeren er årets mest hektiske reiseperiode, og da er det greit å få med seg noen praktiske reisetips på veien – fra noen som virkelig har ekspertise på feltet!

– Disse shoppingveskene fra A-TO-B er din beste venn på reisen. De kommer flatpakket, men kan med enkle grep gjøres om til funksjonelle shoppingvesker. Vi har vel alle vært på ferie og endt opp med for mye håndbagasje, eller gått litt bananas i taxfreen, ler Mina hos Morris på Ski Storsenter. 

 

 

Skal man ut på en lengre reise har også Morris dette smarte settet fra samme merke, A-TO-B. Det inneholder alt det essensielle for en lang flytur: Nakkestøtte, sovemaske og øreplugger. Med et slikt sett har du det du trenger for å være uthvilt når du kommer frem til din feriedestinasjon. Deilig!

 

– I tillegg vil jeg tipse om noen fine flasker vi har i reisestørrelse, de er helt geniale for ting som dusjsåpe og sjampo. De er laget i silikon – noe som betyr at du får skvist ut alt innholdet, og silikonet gjør dem lette å rengjøre om du vil fylle noe annet på dem, sier Mina. Ta turen innom Morris, så hjelper Mina deg gjerne! 

 

 

Skal du pakke smart til ferien, må du også ha noe bra å pakke i – og da er disse koffertene fra Samsonite midt i blinken. Modellen heter Samsonite S’Cure og kommer i nye friske farger hvert år. Kofferten har et slitesterkt skall av 100% polypropen, trepunktslås, og sist, men ikke minst; doble hjul som gjør den utrolig enkel å manøvrere. Hjulene gjør den rett og slett til en drøm å trille rundt.

 

Husk også å merke bagasjen din! Disse freshe bagasjemerkene fra Morris er både smarte og kule på samme tid, og det er fint å vite at kofferten du tror er din, faktisk er din.

 

 

Hos Jovana på Enklere Liv finner vi alt det vi ikke visste at vi trengte å ha med i sommerbagasjen. Hva med engangsservietter som øyeblikkelig fjerner flekker av kaffe, vin, bær osv. fra ull- og bomullsplagg? Uunnværlig på reise hvor man ikke nødvendigvis har tilgang til vaskemaskin eller sine vanlige triks for den slags uhell. 

 

 

Er du en av dem som ofte drar til sydligere strøk, er dette solsengtrekket helt genialt! Her slipper du håndklær som sklir ned – og det har til og med en praktisk lomme på siden. Da har du kontroll på tingene dine, samtidig som det du har blir beskyttet fra både sol og sand.

 

- Dette er en sikker vinner blant våre kunder, og jeg er sikker på at flere av de mer erfarne Syden-farerne har disse i ulike utgaver i kofferten sin. Du fester trekket enkelt over sengen, og da kan du nyte solen uten å ligge på en svett seng som andre har brukt før deg, sier Jovana.

 

Vi håper du får nytte av våre praktiske reisetips denne sommeren!

Her kan du lese hvordan du tar vare på sommerminnene - også etter at ferien er over.

Sist endret - 07 juli 2017