Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

brudepar kysser foran svart bil

Foto: Hanna Baranava

Strandbryllup i Italia

Kaja-Marie giftet seg med sin Fredrik i Abruzzo i Italia i midten av juni. Vi har bedt henne fortelle litt om bryllupet, forberedelsene og hennes beste tips. 

Bryllupet

Bryllupet gikk over tre dager i Pineto, Abruzzo, Italia. De fleste av gjestene ankom torsdagen og dro søndagen, med selve bryllupsdagen på lørdag. Valg av land og sted var litt tilfeldig for å være ærlig, men vi visste tidlig at vi ville ha det utenlands, og hvor finner man vel bedre mat og vin enn i Italia? 

 

Vi ønsket et lite bryllup på stranden, med et tilhørende sted hvor alle gjestene kunne bo. Vi fant dermed det perfekte lille hotellet i Pineto med privat strand og akkurat nok rom til 35 gjester. Vielsen ble derfor holdt på stranden, med påfølgende bryllupsmiddag i hagen med palmetrær og basseng i bakgrunnen.

 

 

Vi valgte å ta bryllupsbildene våre i forkant av vielsen, på den måten fikk vi også et litt mer privat øyeblikk da vi så hverandre for første gang. Det var virkelig helt fantastisk, og det gjorde også at vi slapp å forsvinne fra gjestene i en time eller to etter vielsen. 

 

Til middagen ble det servert pasta, spekemat og grillspyd, og til dessert sitronsorbet og brudekake med nutella. Vi hadde også booket et band hele ettermiddagen og kvelden, som spilte både fiolin og saksofon, og det var så gøy med underholdning mellom alle talene. 

 

Etter middag sendte vi opp lanterner fra stranden i mørket, spiste is fra iskremvogn og danset til lang på natt. 

 

LES OGSÅ: Slik kler du deg i bryllup

 

Forberedelser

Vi valgte å gå for en bryllupsplanlegger lokalisert i Italia. Dette gjorde hele prosessen så mye enklere og mindre stressende, og det var så deilig å ha en person som ikke bare kunne språket og kjente byen, men som også hadde planlagt mange bryllup tidligere.

 

Vårt (mitt) fokus ble brukt til å lage pinterest-boards med inspirasjon til hva vi ønsket, ta fargevalg, bestemme meny og ta avgjørelser. Resten fikset planleggeren! 

 

 

Tips til kommende bruder

  • Ikke stress, dette er en fantastisk dag, og om noe går litt galt merker garantert ingen av gjestene det
  • Book en planlegger! Det gjør hele planleggingsprosessen så mye morsommere og stressfri. 
  • Det er deres bryllup, så gjør det dere ønsker, ikke hva andre ønsker! Det er så viktig å lage bryllupet som passer nettopp dere, deres budsjett, dere som par og deres ønsker. 
  • Bra musikk gjør festen bra! Enten det er en DJ, et band eller en artist, musikk gjør så mye med stemningen hele kvelden. En god DJ kan gjøre festen så mye bedre enn en dårlig en. 
  • Book foto og video. Dagen går fort, og man vil ha så mange minner som mulig å se tilbake på. 
  • Legg bort telefonen og nyt dagen med din utkårede, familie og venner. 

 

Sist endret - 02 juli 2019