Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

ansatt hos optiker-k

Synet kan bedra

Detaljer i børstet kobber, store, lyse overflater og smilende ansatte, det er det første som møter deg når du kommer inn dørene. Men, selv om hyllene bugner av tiltalende solbriller, innfatninger og skibriller, er det faktisk bak den stilrene fasaden at Optiker-K tilbyr kundene sin aller største fordel.

Butikken kan friste med alt fra klassiske modeller og merker, til håndlagde trend-innfatninger fra Japan, men hovedfokuset til gründeren ligger et annet sted. Øyvind Krogh er femte generasjon optiker i Krogh-familien, og har brent for faget i over 25 år. Målet er alltid å bedre livskvaliteten til kundene ved å avdekke tilstander og sykdommer med en faglig kompetanse som ikke er en selvfølgelighet i bransjen. «Vi har instrumenter og teknologi bare et knippe andre optikere i Norden har,» sier Krogh, som spesialiserer seg på øyehelse og håndplukker utstyr deretter.

 

 

Trygghet og kunnskap er viktigst. Derfor reiser optometristen verden rundt på konferanser for å alltid ligge fremst i faget sitt. Tidligere lå Krogh Optikk der Optiker-K ligger nå, og det er Krogh selv som valgte å gå ut av kjeden for å starte sin egen, uavhengige butikk. Kundenes trygghet ligger i et bredt spekter av undersøkelser. Skulle du erfare en endring i ditt eget syn, er det fint å vite at du går til en optiker som følger med på synsevne, samsyn og eventuelle påbegynnende øyesykdommer. Som kunde er det ikke forventet at du skal vite hva du burde sjekke, og heldigvis kan mye avdekkes før det skaper for mye plager eller blir alvorlig. Nettopp derfor er denne servicen hos Optiker-K veldig viktig.

 

Drømmelinser

Kan du se for deg å sette inn linser før du legger deg, og våkne opp med perfekt syn når du tar dem ut? Dette er bakvendt-land for tradisjonelle linsebrukere, men slik fungerer nattlinsene Ortho-K. Dette er en hard linse som skreddersys til deg som er nærsynt. Selv om det høres luksuriøst ut å kunne gå hele dagen med skarpt syn, har denne teknologien også en annen viktig fordel. Flere og flere unge blir nærsynte, selv i veldig tidlig alder. Korrigering av syn med briller og vanlige linser kan ikke love å gjøre noe med utviklingen av nærsynthet. Nattlinsen, derimot, den bremser faktisk utviklingen. På verdensbasis kan dette hindre en større andel blindhet og hos Optiker-K kan slike linser kjøpes og tilpasses deg.

 

NB: Dette fungerer kun for nærsynte.

 

Tørt-øye-behandling

Det er lett å tenke at «sånn er det bare» når øynene føles tørre, såre eller stadig renner. Spesielt i voksen alder godtas det oftere at irritasjon dukker opp. Det er derfor Optiker-K spesialiserer seg på øyets helse, for joda - dette kan det gjøres noe med! Tørre og såre øyne er veldig vanlig, og å dryppe dem er en kortvarig trøst. Hos Optiker-K behandles tørre og såre øyne med en skånsom laser som bedrer  fuktproduksjonen over tid. Man skal ikke vende seg til ubehag! Føles øynene dine tørre og såre, vil du gjøre lurt i å komme innom for råd. Dersom øynene dine renner, kan det virker usannsynlig at tørrhet kan være grunnen, selv om det ofte er det.

 

 

Dette er en nettvennlig artikkel fra Ski Storsenters vårmagasin 2019. Klikk her for å lese hele magasinet.

Sist endret - 24 april 2019