Meny
 
seline på gulvet

Telttur, tiger og bakvendtdag

Husker du hvor gøy det var å bygge hytte av puter og laken når du var liten? Vi tok med Seline, 5 år, til lekebutikken Sprell, og ba henne forklare oss hva som er gøy å leke med.

– Det er veldig fint å leke med telt, for da kan vi ta alle kosedyrene inn dit og late som vi er på tur, forteller Seline. Så da blir det telttur på oss!

 

Den fine globusen som lyser i mørket gjør stemningen i teltet magisk, og Seline er opptatt med å gi kosedyrene mat og passe på når de skal sove. Da må de voksne være stille, så dyrene ikke blir vekket.

 

 

Monster og selvlysende hval

 

Det er også kult med leker som lyser i mørket. Seline tester ut om hun klarer å gå med hvalen på hodet – og det gjør hun! 

 

Oppi en kurv med masse rart finner hun et rødt, skummelt monster til å ha på hånden, men heldigvis er monstertennene veldige myke og biter ikke så veeeldig hardt.

 

 

Eget hus med baby og tiger

 

Sprell er det et superfint lekehus med både kjøkken og soverom, og Seline mente at her skulle tiger’n og hun passe på babyen sammen. 

 

Innimellom matlaging og ommøblering av det meste, ble det også tid til en liten handletur med giraffen – og selvsagt en hel skokk med kosedyr som akkurat fikk plass i handlevognen. 

 

Selines selvalgte shoppingantrekk: svanekjole og enhjørning-hodepynt.

 

  • Karusell-1_shopping(3).jpg
  • Karusell-1_kjøkken(3).jpg
  • Karusell-1_.jpg
  • Karusell_1tiger-og-baby(3).jpg
  • Karusell-2_baby(3).jpg
  • Karusell-2_kosetiger(3).jpg

 

TIPS!
Selines beste leketips: BAKVENDTDAG!

Da vi spurte Seline hva som er aller, aller, aller mest morsomt å gjøre var svaret "BAKVENDTDAG!", og vi bare "HÆ..?" 

 

– Når onkel og jeg har bakvendtdag, så spiser vi middag til frokost, for eksempel kjøttkaker og poteter. Og når vi skal rydde, så roter vi i stedet, og så spiser vi godteri til middag. Og man kan si navnet sitt baklengs, forteller Eniles på innpust og utpust.

 

Veggdyr

 

Sprell har de mer enn leker, de har nemlig også et helt nydelig interiørsortiment som man blir helt forelsket i. Vi rett og slett elsker de fine dyrehodene til å ha på veggen, det vakre solsystemet til å ha i taket, fine plastkopper og tallerkener som tåler en støyt. PS! Disse er supre å ha på telttur!

 

 

Vi ønsker både store og små velkommen til Sprell, og håper Seline inspirerte til både telttur og bakvendtdag!

Sist endret - 11 oktober 2018