Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Vinterklar bil

Det er vinterferie, og enten du planlegger en tur til fjellet, til sjøen eller aktiviteter hjemme i nærområdet, kan det være lurt å stikke innom Ski Storsenter for å gjøre forberedelsene.

Er du en av dem som ofte pakker bilen og reiser til fjells kan det være lurt å stikke innom Torshov Bilrekvisita en tur. Butikken er lett å finne på nederste planet på senteret og har det meste du trenger for en trygg tur på vinterføret.

Bilde fra Torshov Bilrekvisita på Ski Storsenter

 

Sirwan jobber hos Torshov Bilrekvisita og kommer med disse anbefalingene: - Skal du ut og kjøre i vintervær bør du minst ha en spade liggende i bagasjerommet. Vi anbefaler også et sett med kjettinger du enkelt kan feste på bildekkene.

Verdt å nevne er at vi her på Torshov Bilrekvisita monterer både skibokser og barneseter i bilen din mens du venter, helt gratis!

Torshov Bilrekvisita tilbyr også en rekke praktiske skistativer som er enkle å feste på biltaket, og som kan skyves ut slik at man slipper å slite med å rekke opp for å feste skiene.

 

Bilde av Thule produkter som selges hos Torshov Bilrekvisita på Ski Storsenter

 

Sirwan kan også fortelle om en spennende nyhet hos Torshov Bilrekvisita:

- Vi har, som eneste forhandler utenom bilbutikkene, fått inn Skiguard skiboks. Den er i norsk design og er produsert her i Norge. Akkurat nå har vi kampanjetilbud på denne og på mye annet vinterutstyr til bilen, sier han.

 

Sist endret - 03 juli 2017