Gi en gave eller to

Som tidligere har vi også i år inngått et samarbeid med både Frivilligsentralen Ski og Stiftelsen Sykehusbarn. Begge samler inn gaver til barn som trenger det.

Legg til i kalender
Når
20. november til 18. desember
Hvor
Kundeservice og på Stjernetorget

En gave til noen som trenger det...

I kundeservice og på Stjernetorget på senteret har vi nå pyntet juletreet og årets innsamlingskasse står klar på Stjernetorget. Ikke alle barn gleder seg til jul, og ikke alle barn kan feire jul hjemme. Sammen med både Frivilligsentralen og Stiftelsen Sykehusbarn kan du nå bidra til å gi en gave eller to til noen som trenger det. <3

Dette gjør du:

  • Plukk en lapp fra Ønsketreet
  • Kjøp en gave som passer
  • Legg gaven i en pose og fest/knyt ønskelappen godt på posen
  • Gaven vil bli pakket inn og levert til den som skal ha den
  • Gavene kan leveres frem til 18. desember


Silkebånd med tekst "gi en gave eller to"
Noen som gir en pakke til en annen

Om Frivilligsentralen Ski

Frivilligsentralen Ski er en møteplass som gir muligheter til å bli kjent med nye mennesker og skape nettverk i nærmiljøet. Dette er et sted du kan komme for å lære eller lære bort alt fra håndarbeid til språk. Mot jul arrangerer de innsamling av julegaver til barn som trenger det. Frivilligsentralen håndterer ønskene og leverer ønskelapper til vårt juletre på Ski Storsenter.

Om Stiftelsen Sykehusbarn

Hvert år må mange barn og unge feire jul på sykehus, enten på grunn av sin egen alvorlige sykdom eller fordi de er søsken eller pårørende til andre innlagte pasienter. Ved å støtte årets julegaveaksjon for Stiftelsen Sykehusbarn, er du med å glede et barn som må feire jul på sykehus.