Give a little love

I år faller både Morsdag og Valentines på søndag 14. februar, og på Ski Storsenter vil vi gjerne bidra til å spre litt kjærlighet og glede.

I disse tider er det sikkert mange som kunne fortjene en oppmuntring, derfor gir vi deg mulighet til å gi en liten overraskelse til en som du vet kommer til å sette ekstra stor pris på en gave fra deg.

Når
13. jan - 28. jan
Hvor
Nominer via linken på denne siden
Bilde av jenter som hopper og spiser kjærlighet på pinne

Nominer en du er glad i og vinn gavekort til dere begge <3

Overrask en som trenger en liten påskjønnelse ved å nominere han eller henne. Det kan selvfølgelig være kjæresten din eller moren din, men det kan også være en venn eller kollega, kanskje en nabo du setter pris på eller en annen du synes fortjener en klapp på skulderen.

Blant de innsendte nominasjonene trekker vi ut fem som hver mottar to gavekort på 500 kroner, ett til den du har nominert og ett til deg selv. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvem som fortjener en gave fra deg og skrive maks. 8 ord om hvorfor.

NOMINER EN DU ER GLAD I HER

Alle nominasjonene vil bli hengt opp på Stjernetorget på Ski Storsenter. Så her får du sjansen til å vise frem ditt gode vennskap eller ekte kjærlighet!

Frist for å sende inn nominasjon er 28. januar.

Trekning av vinnere 14. februar.