Hva skjer i butikkene?

Få en oversikt over hva som skjer i butikkene under Ski Style Week!

Det er alltid masse spennende som skjer på senteret vårt, og her ligger en oversikt over alt som foregår i butikkene under Ski Style Week.

Når
25. mars til 2. april
Hvor
Butikkene på senteret
Toppbanner SSW
;

Skonnord

Skonnord har mange spennende leverandørbesøk denne uken!

Fredag 25.03 kl 11-15:

  • Varsity tar med seg graveringsmaskinen sin og graverer til alle som kjøper Varsity caps denne dagen.
  • Pia fra danske MosMosh kommer. Alle som handler MosMosh denne dagen er med i trekning av en MosMosh bukse fra butikken!

Onsdag 30.03 kl 11-15:

  • Maiken fra ella&il kommer, som er et nytt merke hos Skonnord denne våren. Alle som handler ella&il denne dagen er med i trekningen av et par tøffe skibriller med utskiftbare glass.

Torsdag 31.03 kl 11-15:

  • Karianne fra Custommade kommer, som er et nytt merke hos Skonnord denne våren. Alle som handler noe fra Custummade denne dagen er med i trekningen av en Custummade bluse.

Fredag 1.04 kl 11-15

  • Guri og Anette fra byTiMo kommer. Guri og Anette fra byTiMo kommer. Har du passion for kjoler, blomster og de vakreste print, bør du ta turen innom i dag og møte jentene som leverer den vakreste kolleksjonen ever. Alle handlende kunder er med i trekningen av et smykkeskrin fra Dark.

The Body Shop

The Body Shop har nylig lansert en splitter ny Wellness-serie med masse deilige produkter. Her finner du alt fra massasjeoljer og body lotion til putesprayer og håndsåpe. Lørdag 02.04 gir The Body Shop Ski Storsenter ut tre gratis prøver på den nye serien til alle som kommer innom butikken.

Claire

Titt innom Claire Woman for å se deres flotte nyoppussede butikk! De har en mengde nye vårvarer i sortimentet nå.