Kupongtilbud for våre kundeklubbmedlemmer

Vi elsker bursdager. I år fyller vi 25år og det må feires! Som kundeklubbmedlem får du nå over 50 eksklusive kuponger som kan benyttes i perioden 23.09-03.10.

Kuponger

Kupongene sendes ut via sms til alle våre medlemmer. Er du ikke medlem? Fortvil ikke! Du kan enkelt melde deg inn og motta kupongene du også ved å sende tekstmelding med "SKI" til 2070 eller ved å melde deg inn her.

Gratis medlemskap

Medlemskapet er gratis, og vi sender deg informasjon og tilbud i de kanaler du samtykker til. Den informasjonen om deg som du gir oss tilgang til, vil brukes for at det vi sender deg blir mer relevant.

Aldersgrensen for å være med i kundeklubben er 15 år.

Les mer om kundeklubben her.

Når
23. sep - 03. okt
Hvor
Se kupongene for å finne aktuelle tilbud for deg!
Bilde dame og konfetti. Kundeklubb
illustrasjon av kupongkampanje
Bildet viser eksempler på kuponger fra kupongheftet. Meld deg inn i kundeklubben for å motta kupongene på sms. Kupongene må benyttes via link i sms.
Dame som viser frem klær i butikk
mor og datter på kafe
Kundeklubb logo
Meld deg inn i kundeklubben ved å sende sms med SKI til 2070.

Over 50 kundeklubbkuponger:

På denne siden viser vi deg et lite utvalg av kupongene i kupongkampanjen vår under jubileumsuken.

For å se, og få tilgang til alle tilbudene må du allerede være medlem av kundeklubben eller melde deg inn i løpet av kampanjeperioden. Som medlem vil du motta alle kupongene på sms.

Er du medlem kan du også logge deg inn og se alle kupongene her.

Personal Shopper

Som medlem får du alltid 50% på første konsultasjon hos vår Personal Shopper. Som et jubileumstilbud tilbyr vi nå alle våre kundeklubbmedlemmer GRATIS konsultasjon hos Personal Shopper. For å benytte deg av tilbudet må du booke time hos vår kundeservice i 1. etg. For å benytte gratis-tilbudet må kampanjekupongen som er sendt ut på sms fremvises.

Lurer du på hvordan er time med Personal Shopper er kan du lese mer om det her.

Hjemlevering

Vår hjemleveringstjeneste gjelder alle våre medlemmer og koster 50,-. Som en jubileumsgave tilbyr vi nå GRATIS Hjemlevering til alle våre kundeklubbmedlemmer i i perioden 23.09.20-03.10.20. Tjenesten må bestilles hos vår kundeservice i 1. etg. For å benytte gratis-tilbudet må kampanjekupongen som er sendt ut på sms fremvises.

Les mer om Hjemeleveringstjenesten og betingelser her.

Bildet viser eksempler på kuponger fra kupongheftet. Meld deg inn i kundeklubben for å motta kupongene på sms.

Vi ses!