Styling med Maren Baxter

Bli med når Maren Baxter kommer til Ski Storsenter for å holde livesending!

Legg til i kalender
Når
30. mars kl. 19.00–20.00
Hvor
Facebook.com/skistorsenter

Onsdag 30. mars får vi besøk av superflinke og kreative Maren Baxter. Vi har invitert Maren til å ha en spennende live-sending sammen med oss, kl 19 på Facebook! Vi skal være i den fine butikken til Bolia, og mange av de andre butikkene våre har stilt sine varer til disposisjon for Maren. Hun skal vise, forklare og inspirere oss til å lage de flotteste bordene til alle vårens hyggelige samlinger. Kanskje du er på jakt etter inspirasjon til din neste feiring? En konfirmasjon, bursdag eller en vennemiddag? Maren skal forklare, vise og lage spennende og varierte bordoppsetninger, og vi lover at det vil være noe for enhver smak!

Vi gleder oss til masse ny inspirasjon og interiørglede, så følg med på vår Facebook-side kl 19:00 onsdag 30.03 for å se på.

Om Maren Baxter

Maren Baxter, 33 år fra sørlandsbyen Flekkefjord. Jeg er utdannet grafisk designer men jobber innen flere kreative områder, blant annet som stylist/interørstylist, interiørdesigner, influenser, kunstner, fotograf og skriver reportasjer som interiør og trend-ekspert for magasiner og aviser. Jeg har jobbet med alt fra store til små brands i hele Norge, men også rundt om i verden.

Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket å være kreativ. Jeg satt ofte inne og tegnet mens de andre var ute å lekte, og jeg meldte med frivillig til å rydde rommene til søsknene mine for da kunne jeg jo ommøblere og overraske de! Jeg dekker gjerne et bord eller maler et maleri for å få ut energi og koble av, min form for terapi!

I 2016 var jeg så heldig å vinne «Norges vakreste hjem» som var starten på mange kreative og spennende samarbeid og prosjekter, samt flere priser for mitt kreative arbeid, noe jeg er veldig beæret og takknemlig for!

  • Vinner av «Norges vakreste hjem 2016» i regi av Bolig Pluss.
  • Finalist «Norges mest inspirerende Instagrammer 2017» i regi av Abito, Fedrelandsvennen.
  • Vinner av «Årets borddekker 2018 og 2021» i regi av Gullfjæren Interiør Awards.
  • Vinner av «Årets soverom 2020» i regi av Gullfjæren Interiør Awards.
  • Finalist «Vixen Influencer Award 2017».
  • 3. plass «Uteromsprisen 2018» i regi av Bergene Holm.
  • 2. plass «Årets sørlandsstue 2018» i regi av IKEA.
  • Vinner av «Sørlandets mest inspirerte Instagrammer 2018» i regi av Abito, Fedrelandsvennen.
  • Finalist «Årets baderom 2019» i regi av Gullfjæren Interiør Awards.
  • Vinner «Få ditt pepperkakehus på Posten Norge sine julefrimerker 2022» i regi av Posten Norge og God Morgen Norge.
Maren Baxter_Arrangement