Meny
 

Jordbærbalsamico fra Olivenlunden 1830

flasker med jordbærbalsamico og tomat- og basilikumsbalsamico

Se nyhetene fra Olivenlunden 1830 med jordbærbalsamico, tomat- og basilikumsbalsamico, og en rekke nye Grand Cru-oljer!

Jordbærbalsamico

Denne hvite balsamicoen er laget av hvite, italienske druer av sorten Malvasia. Druene presses, sentrifugeres kaldt og lagres i hvitt eikefat i ett år. Deretter blandes balsamicoeddiken med fersk jordbærpuré. 

 

Malvasia er en allsidig druesort med mørkt skall. 

 

I munnen:

Den er frisk med naturlig sødme og lett syrlighet.

 

Passer til:

Salat, rå eller kokte grønnsaker, gazpacho, hvitt kjøtt og friske desserter. 

 

Pris: 

kr 159,-/100ml

 

 

Se alle oppskrifter med Jordbærbalsamico

 

Tomat- og basilikumbalsamico

Denne balsamicoedikken er laget av hvite, italienske Trebbiano-druer og har en naturlig aroma av tomat og basilikum.

 

Trebbiano er en allsidig druesort med mørkt skall. 

 

I munnen: 

Frisk og krydret med fin balanse mellom sødme og syrlighet. 

 

Passer til: 

Sommerens friske salater, dipp, bruschetta, tomat & mozzarella, kalde supper, rå/kokt/grillede grønnsaker, ovnsbakte poteter, frites, BBQ, carpaccio og ost. 

 

Vi har også laget en del drinker hvor balsamico passer bra.

 

Pris: 

kr 159,-/100ml

 

I munnen: 

Frisk og krydret med fin balanse mellom sødme og syrlighet. 

 

Passer til: 

Sommerens friske salater, dipp, bruschetta, tomat & mozzarella, kalde supper, rå/kokt/grillede grønnsaker, ovnsbakte poteter, frites, BBQ, carpaccio og ost. 

 

Vi har også laget en del drinker hvor balsamico passer bra.

 

Pris: 

kr 159,-/100ml

 

 

Grand Cru-oljer

Vi lanserer hele fire nye Grand Cru-oljer. 

 

To fra Italia:

Badia a Coltibuono Økologisk - Eksklusiv innhøsting 

Badia a Coltibuono Økologisk

 

Én fra Spania: 

Mueloliva

 

Én fra Kroatia: 

Agrolaguna