Meny
 

Jul hos Princess!

toppbilde jul hos princess

Julen er tid for tradisjon og hygge - og litt glamour!

 Julens Trender

Julens trend hos Princess er delt opp i to, én tradisjonell og én mer glamorøs og moderne.

 

Den tradisjonelle julen bygger på norske tradisjoner. Den er lun og hyggelig, med tradisjonelle julefarger og morsomme innslag av julemønstre.

 

 

 

Den glamorøse julen hos Princess har elegante materialer og metalliske print. Stilen er mørkere, litt mystisk og dekadent, og fargene er mørke varianter av de tradisjonelle julefargene rødt, grønt og blått.

 

Julens Farger

Julens farger hos Princess går i tradisjonelt rød, grått og lin. Du finner også mørkere farger som vinrød, mørk blå og mørk grønn, samt detaljer i gull og sølv.

 

Julens Tekstiler og Materialer

Denne julen finner du interiørvarer med herlige kvalitetstekstiler og -materialer hos oss. Velur er fortsatt en stor trend inn i julen. Finnes i mange farger, og også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi også mye av. Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.

 

Produktnyheter: 

Velur i julens farger

Denne julen finner du tunge og vakre velurgardiner i julens farger, rødt, grønt og mørk blå. Perfekt for å skape en lun og god atmosfære hjemme. Elsker du også velur? Da tror vi årets julestrømpe (i velur) er midt i blinken for deg!

 

 

Marius juletreunderlag

Nytt denne julen er vårt tradisjonelle Marius juletreunderlag -et must under et hvert tradisjonelt juletre synes vi.

 

Marius velurhåndklær

Marius kolleksjonen vår utvides, blant annet med myke og absorberende håndklær i høstens store trend, velur. Disse må bare prøves!

 

 

 

Stort utvalg av varme og dekorative ullpledd!

Denne julen kommer det flere varianter av våre populære ullpledd. Tradisjonelle ruter i blått, grått og rødt hører julen til.

 

 

Vi har også  et stort utvalg av juleduker, juleservietter, lys og pynt i julens herlige farger og mønstre.

 

Ta turen innom oss og bli inspirert til å klargjøre hjemmet for julen.