Meny
 

Rema 1000 åpner 31. mai!

rema 1000 logo

31. mai åpner REMA 1000 Ski Storsenter med åpningsfest!

Når REMA 1000 åpner på Ski Storsenter er det ikke hvem som helst som skal drive butikken. Kjøpmann Runar Espenes har 20 års fartstid i REMA 1000 og gleder seg stort til å ta imot kundene i den splitter nye butikken.

      Vi ønsker at kundene skal oppleve oss som en butikk med godt utvalg til lave priser. Vi skal nå bruke tiden fremover til å bli kjent med kundene og deres handlemønster. Ellers gleder vi oss masse til å ta imot kundene, sier kjøpmannen.

Inviterer til åpningsfest

31. mai klokken 12 åpner butikken med brask og bram og kundene inviteres til åpningsfest med smaksprøver og lave priser. Vi er utrolig stolte over de varene vi har i butikken og gleder oss til å vise de frem til kundene våre, sier Runar.

 

Stor trafikk til butikken

Med lokaler i Ski Storsenter er vi tilstede der kundene er og vi håper at mange kunder velger å handle hos oss. Vi skal gjøre alt vi kan for å ha den beste butikken i området med de varene kundene våre ønsker å kjøpe. I tillegg til REMA sitt nasjonale sortiment vil vi ha lokale varer kundene her i området ønsker å kjøpe, sier Runar.

 

Butikk med stort potensiale

Regionsdirektør Frederik Holst har stor tro på butikken. Med en erfaren og dyktig kjøpmann som alltid setter kunden i sentrum, et sterkt team og god lokasjon er det ingen tvil om at butikken har alle forutsetninger for å lykkes, sier Fredrik.

 

Runar, som selv bor i Askim, har tidligere drevet REMA-butikker på Hauketo, i Son og Hurrahølet. Han bringer dermed god erfaring og kunnskap om hva kundene i området ønsker seg.

Velkommen til oss!